Cinetrii – spletna stran, ki vam predlaga tematsko sorodne filme

Cinetrii

Vsi, ki ste kdaj zavili v kino ali si v udobju doma ogledali film, ste kdaj že zašli na spletno stran IMBd, ki velja za najbolj relevanten filmski vir, kjer me drugim najdete tudi ocene filmov uporabnikov. Kaj pa, če si želite ogledati film, ki je podoben filmu, ki ste si ga že ogledali in vam je bil všeč. Recimo, da bi radi gledali film podoben filmu Gravitacija. Za take primere je kot nalašč spletna stran Cinetrii, ki vam glede na izbrani naslov predlaga tematsko sorodne filme.

Bi si radi ogledali film s podobno tematiko kot film Volk iz Wall Streeta? Se ne spomnite nobenega? Nič ne de. Obiščite spletno stran Cintrii, vpišite omenjeni naslov in stran vam bo izpljunila sorodne filme. Poleg tematske sorodnosti pri predlogih v obzir jemlje tudi citate poklicnih kritikov.

PREBERITE ŠE: Slovenski režiser Mitja Okorn bo posnel film s Caro Delevingne

Cinetrii v akciji.
Cinetrii v akciji

Če vam kritiška mnenja ne pomenijo kaj dosti, boste nad stranjo verjetno vihali nos, kljub temu pa predstavlja dobrodošlo alternativo. Ker je baza filmov še v fazi dopolnjevanja, številnih filmov še ni v arhivu.

Kako deluje Cinetrii:

Dodatne Informacije

Več informacij:
cinetrii.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!