Top 10: najboljši hoteli na svetu 2017 po izboru uporabnikov portala TripAdvisor

Hotel Aria v Budimpešti

Kateri so najboljši hoteli na svetu 2017? Uporabniki popotniškega spletnega portala TripAdvisor so tradicionalno določili zmagovalce nagrad Travelers' Choice Awards. Letošnji seznam vas bo presenetil. Najboljši hotel na svetu se nahaja v naši neposredni bližini. Uganete, kje?

TripAdvisor vsako leto podeli nagrade Travelers’ Choice Awards, nagrade po izboru svojih uporabnikov. In kateri so najboljši hoteli na svetu za leto 2017? Najvišjo možno oceno je med več kot 7000 hoteli v 117 državah nekoliko presenetljivo prejel butični hotel Aria v Budimpešti (del hotelska veriga Library), ki se nahaja na izjemni lokaciji v bližini bazilike sv. Štefana. Kar 568 gostov je hotel ocenilo kot izjemen. Interjer je glasbeno obarvan (različni deli hotela so posvečeni svoji zvrsti glasbe ,in sicer jazzu, operi, klasični in sodobni glasbi). Pohvali se lahko še s prestižno restavracijo, barom s teraso, dihjemajočim razgledom na mesto, velneškim centrom, svoje pa dodata prijazno osebje in edinstven dizajn.

PREBERITE ŠE: Žižkov televizijski stolp v Pragi skriva edinstven hotel z eno sobo

Uporabniki so razglasili tudi zmagovalce posameznih podkategorij. Med luksuznimi hoteli je slavil Nayara Springs na Kostariki, med majhnimi The Oberoi Vanyavilas v Indiji, med družinskimi italijanski Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel, najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ponuja hotel Elm Tree v Angliji, najbolj romantičen pa je tajski The Place Luxury Boutique Villas. Najboljše gostišče ima Bindon Bottom B & B, najboljše usluge pa nudi Lawton Court Hotel (oba Velika Britanija).

Ne veste, kateri hotel izbrati za letošnje počitnikovanje? Olajšajte si delo s temi predlogi uporabnikov spletnega portala TripAdvisor, ki so že petnajstič izbrali deset najboljših hotelov na svetu.

Top 10: najboljši hoteli na svetu 2017 po izboru uporabnikov portala TripAdvisor:

Dodatne Informacije

Več informacij:
tripadvisor.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nemčija – čudežna dežela za pohodnike