fbpx

Element presenečenja

Vrhunec decembrskih praznovanj in zabav je gotovo najdaljša, najglasnejša in najbolj nora noč v letu, ki si nedvomno zasluži biti nekaj posebnega, tudi kar se tiče izbrane garderobe. V najbolj kičastem mesecu v letu si dovolimo nekoliko več. Več glamurja, več elegance in več drznosti. Naj bo to tudi priložnost, ...

Vrhunec decembrskih praznovanj in zabav je gotovo najdaljša, najglasnejša in najbolj nora noč v letu, ki si nedvomno zasluži biti nekaj posebnega, tudi kar se tiče izbrane garderobe. V najbolj kičastem mesecu v letu si dovolimo nekoliko več. Več glamurja, več elegance in več drznosti. Naj bo to tudi priložnost, ko pozornost namenimo domačemu dizajnu. Znamka m*faganel si je v našem prostoru že zdavnaj izborila status prepoznavnosti, tokratna jesensko-zimska kolekcija pa je kot nalašč za praznične dni. Kombinacija mehke svile in robustnega usnja, puhastega krzna in svetlečih materialov je ravno prav ženstvena in nepredvidljiva hkrati. Prisoten je element presenečenja, ki je v tem času še kako zaželen.

Prejšnje
Uggice

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.