fbpx

Europark praznuje zabavnih sedemnajst

Zadnji tedni v avgustu bodo v Europarku še posebej pestri, saj letos proslavlja že 17 zabavnih let. Kot vsako leto bo z njim praznovala cela Štajerska, saj bo Europark poskrbel za nepozabno druženje, polno zabave in prijetnih doživetij.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Europark, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop prost

Koncert v središču mesta
V soboto, 19. avgusta, ob 19. uri se bo Trg Leona Štuklja spremenil v veliko koncertno prizorišče, kjer bodo lahko obiskovalci najprej zaplesali v poletnih ritmih skupine Kingston. Sledil bo nastop mladih glasbenih zvezd, priljubljenih bratov Roka in Aneja Piletič v zasedbi BQL. Na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi ljubitelji rock glasbe, saj bo koncert s svojimi hiti zaključila ena izmed najboljših in najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji − Dan D.

Praznovanje za najmlajše
V tednu po velikem koncertu se bo rojstnodnevno rajanje preselilo na desni breg Drave, kjer v petek, 25. avgusta, ob 17. uri pripravljajo popoldan dogodivščin za najmlajše Europarkove obiskovalce. Na osrednjem prireditvenem prostoru jih bo v igrani plesno-glasbeni predstavi razveseljeval Ribič Pepe, legenda morskih prigod, in njegov navihani prijatelj Kakadudu.

Dejan Vunjak in torta velikanka
Rojstnega dneva pa si v Europarku seveda ne znajo predstavljati brez prav posebnega druženja s svojimi zvestimi obiskovalci. Pester program, ki bo na sporedu v soboto, 26. avgusta, s pričetkom ob 11. uri, bo vodila moderatorka Polona Požgan. Praznovanje bo s svojo glasbo popestril Dejan Vunjak, ki je s svojim plesnim talentom mnoge navdušil tudi v oddaji Zvezde plešejo. Da bo razvajanje tisti dan še slajše, bosta poskrbela tudi izjemni 17 % popust pri nakupih v Europarku ter slastna torta velikanka.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.