MAORI 54 – nenavadno odličen in futurističen gliser

Maori 54

Za praznovanje desetletja odličnega ustvarjanja plovil je proizvajalec čolnov MAORI, s sedežem na Sardiniji, predstavil gliser Maori 54, ki v dolžino meri 54 čevljev.

V proizvodnji tega plovila ni bilo nobenih bližnjic in  v projekt je vloženo le najboljše. Gliser MAORI 54 je zasnovan kot čoln za dnevna križarjenja in lahko gosti do 12 gostov, lačnih ekskluzivne zabave. Tako na premcu kot na krmi je prostor za sončenje in preživljanje prostega časa. Zanimiva pa je potopljena zasnova krme, ki preprečuje vdor vode na krov plovila, hkrati pa zagotavlja določene mero zasebnosti, ko je barka zasidrana v intimnih zalivih. Seveda navduši nenavadno futurističen dizajn, ki je podpis znamke Maori.

Lahko izbirate med dvema motorjema FPT2 z močjo 650 konjskih moči ali veliko bolj zabavnimi motorji MAN 2 X z dvakrat po 800 konjskih moči. Točnih podatkov, kaj zmorejo motorji, ni, verjamemo pa, da s hitrostjo tega čolna ne boste imeli težav.

Galerija slik: MAORI 54

Dodatne Informacije

Več informacij:
maoriyacht.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!