fbpx

DATORBOX GAMING SYSTEM: igričarski računalnik retro videza

DATORBOX – igričarski računalnik retro videza

Včasih je ‘strup res v malih flaškah’! Vsaj za Datorbox lahko to trdimo, sicer nam bodo pa po prvem srečanju igričarji vedeli kaj več povedati. Če imate za povrhu vsega še šibko točko za retro videz, vas bo pa tale igričarski računalnik popolnoma obnorel.

Datorbox v sebi skriva procesor Intel Core i5 oz. i7 ter grafično procesno enoto Nvidia GTX 1060.


Skupaj omogočata igranje v 4K- in VT-tehniki. Različica s procesorjem i5 ima 128 GB, i7 pa 256 GB SSD, velikost pomnilnika pa je pri obeh 8 GB. Škatlica meri zgolj 31 x 24 x 7 cm in je oblečena v leseno ohišje, ki pripomore k še tišjemu delovanju. Kot se za ta tehnološki čas spodobi, računalnik krasita tudi Bluetooth ter Wi-Fi. Na gornjem delu ohišja se nahaja Saturnov ventilator, ki skrbi za odlično hlajenje, na prednji strani pa se na ogled postavljajo majhne žarnice, ki ob delovanju zasvetijo. Računalnikov Datorbox so v švedskem podjetju Love Hulten naredili le 50.

Kot rečeno, izbirate lahko med dvema različicama, cenejša stane 2.099, dražja pa 2.399 evrov. Za nameček lahko za dodatnih 59 evrov naročite še barvo po svojem okusu.

Galerija – DATORBOX: igričarski računalnik retro videza

Dodatne Informacije

Več informacij:
lovehulten.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.