FaceApp Age Filter: preveč RESNIČEN prikaz, kako se bodo zvezdniki postarali

FaceApp Age Filter: preveč RESNIČEN prikaz, kako se bodo zvezdniki postarali

Vsi se bomo nekoč postarali. Ne bomo več mladi, močni in vitalni, kot smo bili nekoč. In četudi imamo milijone, tega procesa ne moremo ustaviti, ker nihče na svetu ni popoln in nesmrten.

Če zvesto spremljate internetne trende, potem veste, da je pred meseci splet obnorel filter Age na aplikaciji FaceApp. In četudi nam je že takrat pokazal, kako bomo videti čez 30, 40 let, ko bomo stari in nemočni, ni požel takšnega zanimanja med ljudmi, kot so ustvarjalci verjetno pričakovali. A nekaj mesecev kasneje se je splet prebudil, njegovi uporabniki pa ponoreli.

KAKO NALOŽITI APLIKACIJO?

ZA iOS: apps.apple.com
ZA ANDROID: play.google.com

Na internetu je znova nevihta! Na vsakem koraku so fotografije postaranih ljudi … in med njimi lahko najdemo tudi zvezdnike, ki se niso mogli upreti skušnjavi, ne da bi preverili, kako bodo videti kot starčki.

View this post on Instagram

Cool since 2009 #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Nekatere zvezde, ki danes stavijo le na videz, so videti skrajno smešno, drugim staranje ni bilo naklonjeno, nekateri pa so celo privlačnejši v postarani različici.
OPOZORILO: Zaradi nekaterih zvezdnikov boste imeli nočne more!

Galerija: Kako se bodo zvezdniki postarali?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 10+ najbolj atraktivnih imen žensk ob katerih moški postanejo pozorni