fbpx

Falkensteiner Hotel Montafon: družinski hotel v osrčju avstrijskih Alp

Foto: booking.com

Najnovejši družinski hotel s petimi zvezdicami skupine Falkensteiner združuje trajnost, razkošje, užitek in zabavo za vso družino in se nahaja na gori Golm Adventure v bližini avstrijskega smučišča Tschaggunsa.

Hotel Falkensteiner Montafon v Avstriji se nahaja v spektakularni pokrajini med gozdovi in ​​gorami, izstopa po svoji edinstveni arhitekturi. V neposredni bližini enega najbolj privlačnih avstrijskih smučarskih in pohodniških območij se s 123 sobami in zunanjimi objekti harmonično zlije z okolico. Gre za hotel, ki je edinstven tudi po tem, da je podnebno nevtralen. Od gradnje do koncepta izobraževanja in zabave je poudarek na obnovljivih virih energije in ohranjanju narave.

Izobraževanje otrok in odraslih

Na področju izobraževanja in zabave je hotel razvil lastne interaktivne programe, ki so namenjeni ozaveščanju otrok, mladih in odraslih o varovanju okolja in alternativnih energijah. Različne aktivnosti in animacijski programi imajo ekološki in pedagoški koncept. Otroci lahko pod mikroskopom preučujejo snežinke in se iz njih učijo pridobivati elektriko, spoznajo znanstveni laboratorij, se učijo pravilnega ravnanja z naravo ter spoznavajo biološke ekosisteme.

Poletna in zimska sezona

Obiskovalci se lahko poleti podajo na raziskovalno pot »Golmi«, gredo na pohod z lamami. Poleg tega hotel ponuja lastno storitev izposoje koles, v neposredni bližini pa so številne pohodniške in kolesarske poti. Ljubiteljem golfa je na voljo igrišče z 9 luknjami, ki je oddaljeno le deset minut vožnje. Na voljo so tudi številni športni programi, fitnes in individualni treningi. Na voljo je tudi SPA in vodni center na 1400 kvadratnih metrih, kjer vas čakajo različni notranji in zunanji bazeni ter tobogan z valovi.

V zimskem času lahko smučate na 44 kilometrov dolgih smučarskih progah, z možnostjo izposoje smučarske opreme in ostala pestra ponudba, ki zagotavlja zabavo na snegu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.