fbpx

Filip Flisar Jetpack 2.0: ko se Flisarju mudi na mamino kosilo …

Filip Flisar na raketni pogon

Kaj naredi Filip Flisar, ko zamuja na mamino kosilo? Nadene si raketni nahrbtnik in na smučeh oddrvi domov! Ker vsak sin ve, da na mamino kosilo ne sme zamujati. Lani je priljubljeni smučar prostega sloga z jetpackom drvel po Pokljuki, tokrat jo s Pohorja mahne kar skozi Maribor.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste zamujali na mamino kosilo? Vas zanima, kaj stori Filip Flisar, ko pozabi na čas in mu mama po telefonu pove, da bo pečenka vsak čas na mizi? Na hrbet si opaše nahrbtnik z raketnim pogonom in s smučmi oddrvi domov. Mu bo uspelo sesti za mizo, še preden se kosilo ohladi?

PREBERITE ŠE: Daniel Bodin: dvojni salto z motornimi sanmi

Nedavni tekmovalni premor med tekmami je Mariborčan izkoristil za druženje s prijatelji na Pohorju in, kot vemo, v dobri družbi čas hitro teče. In Filip je preprosto pozabil na čas. Ko je kosilo že skoraj na mizi, ga pokliče mama in vpraša, kje za vraga se potika. Ker pečenka ne čaka niti na svetovnega prvaka! In tako Flisarju ne preostane drugega, kot da se poslovi od družbe, si nadene raketni nahrbtnik in jo na smučah iz strmin mahne skozi Maribor domov.

Filip Flisar je tokrat drvel po Mariboru.
Filip Flisar je tokrat drvel po Mariboru.

96.000 obratov, 40 kg potiska, 850 stopinj Celzija vroč izpuh in končna hitrost 120 km/h, To je moč raketnega pogona. Flisar je kot pravi lokalec na poti domov ubral kar nekaj bližnjic, prečkati pa je moral tudi križišče. Naredil je vse, da bi na domači prag prišel pravočasno. Mu je uspelo sesti za mizo, še preden je dala mama pečenko iz pečice? Preverite! Flisar pa medtem že pogleduje proti novim izzivom: ”Jaz mislim, da so še rezerve in da lahko naredim z jetpackom še kaj dosti bolj odpičenega!”

Galerija – Filip Flisar Jetpack 2.0: misija kosilo:

Dodatne Informacije

Več informacij:
redbull.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!