Film P.S. Ljubim te (P.S. I Love You, 2007) bo dobil romantično nadaljevanje!

Ljubitelji romantičnih filmov, pripravite se! Priljubljeni film P.S. Ljubim te iz leta 2007 bo dobil nadaljevanje. In to o njem vemo zaenkrat ...

Leta 2007 je v kinematografe po svetu zajadrala solzava romantična drama s Hillary Swank, P.S. Ljubim te (P.S. I Love You). Film, ki je nastal po istoimenski knjigi Cecelie Ahern, pripoveduje zgodbo o Holly (Swank), ki kmalu po smrti moža (Gerard Butler) prejme sveženj njegovih pisem. Kaj hitro ugotovi, da ji je za vsak mesec do konca leta namenil eno pismo, vsako izmed njih pa nosi navodila, kako se spopasti z žalovanjem ob njegovi smrti in nadaljevati, ter podpis: P.S.: Ljubim te!

Film je v blaganje po svetu prinesel vrtoglavih 156 milijonov ameriških dolarjev. In zdaj, desetlejte pozneje, si bodo lahko oboževalci te romantične komedije ogledali nadaljevanje.

Kaj se bo dogajalo v nadaljevanju filma P.S. Ljubim te?

Avtorica knjige, Cecelie Ahern, je za spletni portal Stylist povedala: “Minilo je sedem let od Gerryjeve smrti in šest let odkar je Holly prebrala njegovo zadnjo pismo. Zdaj nadaljuje s svojim življenjem, ima novo službo, ponovno se je zaljubila, prodaja hišo, zares se je pobrala in se počuti dobro. Po tem, ko je spregovorila o svoji izkušnji z Gerryjem v podcastu s svojo sestro, k njej pristopi skupina oziroma klub, ki se imenuje P.S. Ljubim te (PS I Love You Club). Vsi so navdahnjeni z njeno zgodbo in pismi, ki jih je pred svojo smrtjo pripravil Gerry. Tudi oni so smrtno bolni ali pa imajo težke bolezni, zato prosijo Holly, da jim pomaga sestaviti pisma za njihove najdražje.”

Gerard Butler in Hillary Swank v filmu P.S. Ljubim te (P.S. I Love You, 2007)
Gerard Butler in Hillary Swank v filmu P.S. Ljubim te (P.S. I Love You, 2007)

Ahernova nadaljuje: “Ko nekaj časa preživi s to skupino ljudi in poskuša spoznati njihove situacije, da bi lahko pripravila popolna pisma, se znaje v nenavadem položaju, ko mora na vse to pogledati z Gerryjeve perspektive. Prisiljena je, da pogleda na pisma na nov način, da razmisli o razlogih, zakaj so nastala, kaj so v resnici pomenila in ali so bila to prava pisma zanjo: so ji pomagala ali so jo ovirala?”

Ali bo Hillary Swank tudi v nadaljevanju upodobila Holly, še ni znano. Pravzaprav ni na voljo nobenih podrobnosti o igralski zasedbi, pa tudi datum izdaje filma še ni potrjen.

No, ena stvar je gotova: tudi za nadaljevanje filma bomo več kot očitno rabili škatlo robcev!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival migrantskega filma 2020: resnica za masko