Napovednik: The French Dispatch (2020) – novi film Wesa Andersona je še ena estetska popolnost

Pred vami je prvi filmski napovednik za novi film Wesa Andersona, The French Dispatch (2020). V njem bodo med drugim zaigrali oskarjevci Frances McDormand (Trije plakati pred mestom, 2017), Adrien Brody (Pianist, 2002) in Tilda Swinton (Michael Clayton, 2007) ter Bill Murray, Saoirse Ronan in Timothée Chamalet.

Prispel je prvi filmski napovednik za film The French Dispatch (2020), komično dramo Wesa Andersona, ki naj bi v kinematografe po svetu prispel 24. julija letos. Ta bo pripovedoval zgodbe iz “zadnje številke ameriške revije, ki so jo izdajali v namišljenem francoskem mestu v 20. stoletju”. Wes Anderson je zraven režije pripravil še scenarij in skupaj z Jasonom Schwartzmanom, Romanom Coppolo in Hugom Guinnessom soustvaril zgodbo.

Bill Murray in Pablo Pauly v filmu The French Dispatch (2020)
Bill Murray in Pablo Pauly v filmu The French Dispatch (2020)

V filmu The French Dispatch (2020) bomo lahko videli Frances McDormand, Billa Murrayja, Tildo Swinton, Benicia del Tora, Owena Wilsona, Elisabeth Moss, Adriena Brodyja, Léo Seydoux, Timothéeja Chalameta, Edwarda Nortona, Saoirse Ronan, Jasona Schwartzmana, Henryja Winklerja, Boba Balabana, Christopha Waltza, Anjelico Huston, Lyno Khoudri, Stephena Parka in mnoge druge. Kot lahko pričakujemo in kot je iz prvega filmskega napovednika mogoče videti, gre še za eno barvno usklajeno, natančno izmerjeno estetstko popolnost priljubljenega ameriškega režiserja.

Galerija: The French Dispatch (2020)

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše platforme za pretočne vsebine (Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go, Apple TV+): kdo je vreden vašega denarja?