fbpx

Filmi marca 2020: pripravite robce, čustveno bo!

Filmi marca 2020 bodo resnično čustveni, zato pripravite robce!

Kateri filmi prihajajo v kino marca 2020? Filmi marca 2020 so čustveni, kot je romantična glasbena drama Še vedno verjamem, čarobni, kot je animirana pustolovščina Naprej, polni smeha, kot je komedija Razkrila sem vohuna, in pa izjemno pogumni in bojeviti, kot je Mulan! Ste pripravljeni? To so filmi marca 2020!

Športna drama

Izven igrišča (The Way Back, 2020)


Jack Cunningham (Ben Affleck) je bil perspektiven športni up svojega košarkarskega kluba, vendar ga je življenje poneslo v drugo smer, njegove sanje pa je zamenjal alkohol. Razdvojen, brez stalne zaposlitve in bremenom izgube otroka se Jack vrne v svoj rojstni kraj, kjer dobi ponudbo, da bi postal trener košarke v svojem nekdanjem klubu. Ponudbo sprejme in s tem pridobi ekipo, ki je na dnu košarkarske lestvice. Njegove trenerske sposobnosti ekipo hitro izoblikujejo in iz nje naredijo pravo senzacijo, on pa ob tem vse bolj tone v svoje lastne pogube.

od 5. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Animirana komična pustolovščina

Naprej (Onward, 2020)


Fantazijski svet škratov, zmajev, morskih deklic, samorogov, palčkov in drugih mističnih bitij, ki so nekoč živela v pravljici, je izgubil svojo čarobnost. Namesto čarovnije uporabljajo mobilne telefone, kosilnice in avtomobile, zato se najstniška brata škrata Tian in Marlin Lahkonog odpravita na popotovanje, da bi odkrila, ali je kje na svetu še ostalo kaj čarobnosti, s pomočjo katere bi lahko dan preživela s svojim očetom, ki je umrl, ko sta bila še čisto majhna. Na voljo v 2D- in 3D-tehniki.

od 5. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Romantična drama

Navadna ljubezen (Ordinary Love, 2020)


V romantični drami nominiranca Liam Neeson in Lesley Manville zaigrata zakonski par Toma in Joan, ki sta poročena vrsto let, njun vsakdan pa pretrese novica, da je žena zbolela za rakom na dojki. Potek zdravljenja osvetli njun odnos, zakonca pa se spoprijemata z izzivi in možnostjo, kaj bi bilo, če se Joan kaj zgodi.

od 5. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Akcijska pustolovščina

Bloodshoot (2020)


Bloodshot je zgodba o Rayu Garrisonu, ubitem elitnem vojaku, ki ga korporacija Rising Spirit Technologies, ki proizvaja orožje, s posebno nanotehnologijo oživi. Ray tako postane neustavljiva sila, močnejši kot kdaj prej in sposoben samozdravljenja. Toda nove sposobnosti imajo svojo ceno.

od 12. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Komična drama

Posebni (Hors normes, 2019)


Bruno in Malik sta prijatelja in predsednika društev, ki skrbijo za otroke in najstnike. Več kot dvajset let živita v drugačnem svetu – svetu avtističnih otrok in mladostnikov. S podporo neprofitnih organizacij (The Hatch & The Shelter) se odločita, da bosta usposabljala mlade iz siromašnejših območij, da postanejo skrbniki za “ekstremne” primere, ki so jih vse druge institucije že zavrnile.

od 12. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Družinska komedija

Razkrila sem vohuna (My Spy, 2020)


Film sledi strogemu agentu Cie, ki je poslan na skrito misijo, da bi zaščitil družino 9-letne deklice Sophie, ki pa mu naloge nikakor ne olajša. Ko Sophie v svojem domu odkrije skrite kamere, uporabi vse svoje veščine in trike, da bi ugotovila, kdo jih nadzira. V zameno, da JJ-ja ne razkrinka, želi, da z njo preživi čas in jo nauči, kako postati vohunka.

od 12. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Animirana družinska avantura

Kapitan Sabljezobi in čarobni diamant (Kaptein Sabeltann og den magiske diamant, 2019)


Po legendi čarobni diamant izpolni želje njegovega lastnika na vsako polno luno. Sanje gospodarja džungle, Maga Kahna, so, da bi se lahko zadrževal na soncu, da bi lahko odšel iz temne džungle. Kapitan Sabljezobi želi celotno trdnjavo napolniti z zlatom in dragulji. Pikec si želi lažjega življenja, medtem ko Veronika prekipeva od želje po avanturah. Toda majhen Marko je pobegnil z diamantom, in ko ostali to izvedo, se podajo v nevarno dirko, da bi ga osvojili zase.

od 19. marca / Kolosej, Maribox

Biografska romantična drama

Radioaktivna (Radioactive, 2019)


Film Radioaktivna prinaša resnično zgodbo o znanstvenici, ki se je rodila leta 1867 v Varšavi, študirala pa je v Franciji, kjer je tudi spoznala svojega moža. Pierre in Marie Curie sta skupaj odkrila radij in močno pretresla takratne znanstvene kroge. Oba skupaj sta leta 1903 prejela Nobelovo nagrado za odkritje radioaktivnosti, kmalu po tem pa je Pierre umrl. Po njegovi smrti se je Marie še bolj poglobila v delo in osvojila drugo Nobelovo nagrado za svoja odkritja, ki so spremenila svet.

od 19. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Nadnaravni triler/srhljivka

Tiho mesto 2 (A Quiet Place: Part II)


Po smrtonosnih dogodkih doma se mora družina Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) zdaj spopasti s grozotami zunanjega sveta, potem ko v tišini nadaljujejo svoj boj za preživetje. Prisiljeni so se podati v neznano, hitro pa spoznajo, da bitja, ki lovijo po zvoku, niso edina grožnja, ki jim preti.

od 19. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Akcijska pustolovščina

Mulan (2020)


Zgodbo o mladem dekletu, ki se preobleče v moškega in odide v vojno, na Kitajskem pripovedujejo že skoraj 2.000 let. Mulan se v igrani različici marca vrača na filmska platna. Igrana adaptacija Disneyjeve animirane uspešnice iz leta 1998 bo, tako kot izvirnik, zgodba o legendarni junakinji iz kitajske zgodovine, ki je živela v 5. ali 6. stoletju in jo opeva Balada o Mulan.

od 26. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Romantična glasbena drama

Še vedno verjamem (I Still Believe, 2020)


Resnična zgodba, posneta po avtobiografiji z istim naslovom, sledi glasbeniku Jeremyju Campu in njegovi ljubezni do svoje prve žene, s katero se je kljub njeni smrtni bolezni poročil oktobra 2000. Na medenih tednih sta izvedela, da se je Mellisin rak razširil, zatem pa je februarja leta 2001 umrla. Film prikazuje Campova najstniška leta, njegov vzpon v svetu glasbe in na koncu tudi srečanje s svojo drugo ženo Adrienne.

od 26. marca / Cineplexx, Kolosej, Maribox

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!