fbpx

Zveni neverjetno, a zagotavljamo, da je res!

Prepričan smo, da ne verjamete, da so lahko vaše najljubše premium blagovne znamke na tako visokem popustu, a je res! Od danes pa do 18. marca se namreč v prvem nadstropju trgovine XYZ&Sportina, Citypark, odvija najbolj premium odprodaja do sedaj!

XYZ Fashion Store se seli v nakupovalno središče Aleja, zato je trgovina XYZ&Sportina v Cityparku organizirala prav poseben nakupovalni dogodek za vse ljubitelje premium blagovnih znamk! Od danes dalje se namreč na tej lokaciji odvija najbolj premium odprodaja do sedaj!

V 1. nadstropju trgovine XYZ &Sportina so pretekle kolekcije vaših najbolj priljubljenih blagovnih znamk na voljo na popustih od 50% do 80%! Brskate lahko med različnimi blagovnimi znamkami, med njimi so na voljo tudi Antony Morato, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Emporio Armani, Fracomina, Michael Kors ter ostala imena premium mode.

Za vas smo pripravili pregled izdelkov na popustu, ki se nam zdijo must-have nakup!

Dodatne Informacije

Več informacij na:
sportina.si

Vsebino omogoča Sportina Bled d.o.o.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!