Prenovljeni Hyundai i30: agresivnejši in na voljo z blagim hibridom

Prenovljeni Hyundai i30
Zadnjič posodobljeno: :

Hyundai i30 se bo v svoji osveženi podobi predstavil na avtomobilskem salonu v Ženevi in med drugim prinesel tehnično nadgradnjo notranjosti in posodobljeno motorno paleto.

Hyundai i30 je doživel prenovo vseh treh karoserijskih izvedenk. Agresivnejši videz je dobil Fastback, različica s prisekanim zadkom in karavan. Tokrat bo tudi karavan deležen tako imenovanega N Line športnega paketa. Neposreden tekmec Volkswagen Golfu ima agresivnejši videz in luči LED v obliki črke V. Prednja maska je razširjena in prepredena s 3D-vzorcem. Spremenjen je zadnji odbijač, ki poudari zadnje luči, ki prav tako nosijo svetlobni podpis V. V notranjosti bomo našli 7-palčni zaslon z digitalnimi merilniki in 10,25-palčni zaslon na osrednji konzoli.

2021-hyundai-i30-n-line-facelift (8)

Nekaj sprememb je bila deležna tudi motorna paleta. 1,0-litrski turbo bencinski motor bo imel 120 konjskih moči in 172 Nm navora. Na voljo bo z ali brez 48-voltnega blago hibridnega sistema. Izbirati bo mogoče med 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko. Dosedanji 1,4-litrski turbo bencinski motor bo zamenjal 1,5-litrski motor, ki bo na voljo zgolj z blago hibridnim sistemom. Proizvedel bo 160 konjskih moči in 253 Nm navora. Na voljo bo z obema menjalnikoma. V primeru da izberete dizla, bo na voljo 1,6-litrski motor, s 115 ali 135 konjskimi močmi.

Galerija: Prenovljeni Hyundai i30

Dodatne Informacije

Več informacij:
hyundai.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najhitrejši avtomobil na svetu – Rimac Nevera: božanska moč sredozemske nevihte