Filmska premiera: Zgodbe iz hoste

Zadnjič posodobljeno: :

Zgodbe iz hoste - domišljijska družinska dogodivščina, v kateri sta zaigrala tudi slavna igralca Meryl Streep in Johnny Depp, je zgodba o uročenem peku in njegovi ženi, ki zaradi prekletstva ne moreta imeti otrok. Rob Marshall, režiser z oskarji nagrajenih filmov Chicago in Gejša, tokrat predstavlja nenavaden preplet priljubljenih pravljic bratov Grimm.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kolosej

Organizator

Kolosej

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

4 € - 6 €

Fantazijski film Zgodbe iz hoste pripoveduje zgodbo o peku in njegovo ženi, ki zaradi prekletstva nad njima, ne moreta imeti otrok. Da bi se ga osvobodila, morata pretkani čarovnici iz klasičnih pravljic prinesti magične predmete kot so Pepelkini čeveljci, plašč Rdeče kapice, belo kravo Jakca in čarobni fižolček, Motovilkine zlate lase … Pri opravljanju naloge pa se ne moreta izogniti srečanju s številnimi pravljičnimi liki iz pravljic bratov Grimm. Film je moderna adaptacija pravljic v obliki muzikla, prirejen po znani glasbeni broadwayski igri.

Na sporedu v naših kinematografih od 8. januarja 2015 dalje.

Dodatne Informacije

Domišljijska družinska pustolovščina
Zgodbe iz hoste
(Into the Woods, ZDA, 2014)
Režija: Rob Marshall. Igrajo: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski, Johnny Depp.

8. 1. 2015, Kolosej

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Svetovni dan živali – Se spomnite, kdo je zmagal lani?