Filmski festival Motovun 2017: za vse ljubitelje dobrih filmov in tartufov

Zadnjič posodobljeno: :

Filmski festival Motovun 2017 bo potekal med 25. in 27. julijem 2017. Gre za festival, ki ponuja enega najbolj raznovrstnih in nekonvencionalnih programov. Tudi letošnje leto organizatorji pripravljajo pravo filmsko poslastico, ki si jo bodo obiskovalci lahko začinili z znanimi istrskimi tartufi. Program festivala bo znan v kratkem.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Motovun, Istra

Organizator

Motovun film festival

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Še ni podatka.

Motovun, eden izmed biserov hrvaške Istre, bo tudi letos gostil znameniti filmski festival. Filmski festival Motovun 2017 bo potekal med 25. in 27. julijem 2017. Takrat se bodo na velikem platnu, postavljenim pod zvezdnatim nebom, odvrteli najboljši letošnji filmi. Glavno vodili Filmskega festivala Motovun je raznovrstnost: estetska, tematska, geografska.

PREBERITE ŠE: 65. Ljubljana Festival se bo odprl s spektaklom Carmina Burana

Festival poteka v enem izmed najlepših krajev na Hrvaškem
Festival poteka v enem izmed najlepših krajev na Hrvaškem.

Vsako leto organizatorji v svoj izbor vključijo filme, ki prihajajo iz kar največ različnih držav. Festival pa tradicionalno obiščejo tudi častni gostje, ki popestrijo dogajanje ter gledalcem predstavijo svoj pogled na filmsko umetnost. Filmski festival Motovun se zaveda, da je ena izmed ključnih prednosti tega dogodka to, da ne preseže svojih zmogljivosti ter ohranja oglede projekcij v intimnem ambientu. Kljub temu pa festival vsako leto pridobiva na ugledu in kakovosti. Pomemben poudarek je tudi na filmih, k  prevprašujejo pomembna družbena in socialna vprašanja. Program festivala bo znan v kratkem.

Dodatne Informacije

Več informacij:
motovunfilmfestival.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljše komedije 2020: sprosti se in se nasmej!