Filmski napovednik: The Beguiled (2017)

Film The Beguiled (2017)
Zadnjič posodobljeno: :

The Beguiled je nov film Sofie Copolla (Izgubljeno s prevodom), hčere znanega režiserja Francisa Coppole. Gre za priredbo istoimenskega filma The Beguiled iz leta 1971, ki ga je režiral Don Siegel. V glavnih vlogah sta tedaj nastopila Donov ljubljenec Clint Eastwood in Geraldine Page. V čevlje Eastwooda je stopil Colin Farrell, Pageevo pa je zamenjala Nicole Kidman. Elitno zasedbo dopolnjujeta Elle Fanning in Kirsten Dunst.

The Beguiled velja za enega od najbolj pričakovanih filmov leta 2017. Težko je najti dva režiserja, ki sta si bolj različna kot Sofia Copolla in Don Siegel, zdaj pa imata ta dva nekaj skupnega. Oba sta posnela film po romanu A Painted Devil Thomasa P. Cullina iz leta 1966.

Nicole Kidman v filmu The Beguiled-
Nicole Kidman v filmu The Beguiled

Druži pa ju še nekaj. V filmu The Beguiled iz leta 1971 je šlo za tretje sodelovanje med Eastwoodom in Sieglom, v Copollinem primeru pa gre za tretje sodelovanje s Kirsten Dunst (Marie Antoinette, Deviški samomori).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: slovenski film Anina provizija (2017)

Ta je sicer le ena izmed zvezdnic filma, ki pripoveduje intrigantno zgodbo iz časa ameriške državljanske vojne, ko prihod ranjenega vojaka severne vojske Johna McBurneya (Colin Farrell), postavi na glavo življenje žensk v dekliškem internatu. Sprva ga želijo po okrevanju izročiti sovražni državi, a jim desetnik priraste k srcu.

Galerija – Utrinki iz filma The Beguiled (2017):

Dodatne Informacije

Drama
The Beguiled
(ZDA, 2017)
Režija: Sofia Coppola. Igrajo: Elle Fanning, Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst, Angourie Rice.

V kinu od 23. junij 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dokumentarni filmi o slavnih, ki bi si jih morali ogledati