Filmski napovednik: The Book of Henry (2017)

Film The Book of Henry (2017)
Zadnjič posodobljeno: :

The Book of Henry je film Colina Trevorrowa o 11-letnem dečku z briljantnim umom, ki s svojo mamo načrtuje umor soseda.

The Book of Henry je ameriška drama z Naomi Watts in vzhajajočo zvezdo Jaedenom Lieberherjem, postavljena v majhno predmestno mestece o nadarjenem 11-letnemu Henryju Carpenterju (Lieberher), njegovem bratu Petru (Jacob Tremblay) in njegovi mami samohranilki, ki dela kot natakarica (Watts). Fantič se zaljubi v svojo sosedo Christino (Maddie Ziegler), pastorko policijskega načelnika (Dean Norris), ki pa ubogo dekle zlorablja.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: A Ghost Story (2017)

V filmu nastopa tudi vedno briljantna Naomi Watts.
V filmu nastopa tudi vedno briljantna Naomi Watts.

Henry zato skuje načrt, kako jo rešiti in vse skupaj zapiše v knjigo. Slednjo odkrije Christina in se odloči – potem ko razišče ozadje družine –, da mu pri načrtu pomaga, čeprav vključuje umor. Film je režiral Colin Trevorrow, ki nas je nazadnje navdušil s filmom Jurski svet.

Galerija – utrinki iz filma The Book of Henry (2017):

Dodatne Informacije

Drama
The Book of Henry
(ZDA, 2017)
Režija: Colin Trevorrow. Igrajo: Naomi Watts, Jaeden Lieberher, Jacob Tremblay, Sarah Silverman, Lee Pace, Maddie Ziegler, Dean Norris.

V kinu od 16. junija 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Oskarji 2021: to so nominacije za oskarje