Filmski napovednik: The Book of Henry (2017)

Film The Book of Henry (2017)

The Book of Henry je film Colina Trevorrowa o 11-letnem dečku z briljantnim umom, ki s svojo mamo načrtuje umor soseda.

The Book of Henry je ameriška drama z Naomi Watts in vzhajajočo zvezdo Jaedenom Lieberherjem, postavljena v majhno predmestno mestece o nadarjenem 11-letnemu Henryju Carpenterju (Lieberher), njegovem bratu Petru (Jacob Tremblay) in njegovi mami samohranilki, ki dela kot natakarica (Watts). Fantič se zaljubi v svojo sosedo Christino (Maddie Ziegler), pastorko policijskega načelnika (Dean Norris), ki pa ubogo dekle zlorablja.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: A Ghost Story (2017)

V filmu nastopa tudi vedno briljantna Naomi Watts.
V filmu nastopa tudi vedno briljantna Naomi Watts.

Henry zato skuje načrt, kako jo rešiti in vse skupaj zapiše v knjigo. Slednjo odkrije Christina in se odloči – potem ko razišče ozadje družine –, da mu pri načrtu pomaga, čeprav vključuje umor. Film je režiral Colin Trevorrow, ki nas je nazadnje navdušil s filmom Jurski svet.

Galerija – utrinki iz filma The Book of Henry (2017):

Dodatne Informacije

Drama
The Book of Henry
(ZDA, 2017)
Režija: Colin Trevorrow. Igrajo: Naomi Watts, Jaeden Lieberher, Jacob Tremblay, Sarah Silverman, Lee Pace, Maddie Ziegler, Dean Norris.

V kinu od 16. junija 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!