Filmski napovednik: Tiho mesto (A Quiet Place, 2018)

Do pred kratkim se je o trilerju Tiho mesto (A Quiet Place, 2018) bolj malo govorilo – med njegovimi ustvarjalci je vladala prava grobna tišina. Vse do včeraj, ko je med gledalce treščil prvi napovednik filma, katerega glavni zaplet temelji prav na tem, da moraš biti čim bolj tiho.

V filmu spremljamo štiričlansko družino, ki je prisiljena živeti v popolni tišini. Da jih ne bi napadle skrivnostne sile, ki jih lahko najdejo samo, če jih tudi slišijo, je njihov vsakdan do popolnosti prilagojen temu, da vse počnejo brez vsakršnega šuma. Njihovo gibanje je omejeno, sporazumevajo se v znakovnem jeziku, tudi otroka sta prisiljena v igro, ki se odvija v čisti tišini. Čeprav so dobro organizirani in življenju v tišini posvečajo vso svojo pozornost in energijo, se kmalu zaplete

Film Tiho mesto (A Quiet Place , 2018) bo tudi pred kamero združil Emily Blunt in Johna Krasinskega.
Film Tiho mesto (A Quiet Place , 2018) bo tudi pred kamero združil Emily Blunt in Johna Krasinskega.

Tiho mesto (A Quiet Place, 2018) bo na filmskem platnu prvič združilo Emily Blunt (Dekle na vlaku, Lovec: zimska vojna) in Johna Krasinskega, ki sta v resničnem življenju poročena že od leta 2010. Krasinski je film tudi režiral in prispeval scenarij, ki je nastal po zgodbi Bryana Woodsa in Scotta Becka.

Dodatne Informacije

Drama, triler
Tiho mesto (A Quiet Place)
(2018, ZDA)

Režija: John Krasinski. Igrajo: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe in  Millicent Simmonds.

V kinu od 12. aprila 2018.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napovednik: Ammonite (2020), zgodba o upanju in moči dotika