fbpx

Forbes: 10 najbolje plačanih glasbenic v letu 2014

Za tiste s talentom, marljivostjo in pa tudi priznajmo si, srečo, je lahko glasbena industrija zelo dobičkonosen posel. Pred kratkim je Forbes razglasil 10 najbolje plačanih glasbenic za leto 2014. Le kdo je na vrhu seznama?

V letu 2013 je na vrhu Forbesove lestvice s 53 milijoni ameriških dolarjev blestela Beyoncé, kako ji kaže letos? V letu 2014 je Beyoncé svoj izkupiček kar podvojila, saj je zaslužila okoli 115 milijonov ameriških dolarjev, kar ji je prineslo prepričljivo prvo mesto.
Na drugem mestu je Taylor Swift s 64 milijoni ameriških dolarjev zaslužka, kar je vrh njene kariere. Na tretjem mestu pa je pristala Pink z 52 milijoni ameriških dolarjev izkupička to leto. Čeprav njena prepoznavnost ni več v stlu Beyoncé ali Taylor Swift, to skorajda ne kvari njenega zaslužka.

Katere so torej glasbenice, ki so uspele med deset najbolje plačanih na svetu in kolikšen je njihov zaslužek, pa si oglejte v galeriji.

PREBERITE ŠE: 10 najvplivnejših ljudi na svetu po izboru revije Forbes

Dodatne Informacije

Več informacij: 
forbes.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!