fbpx

Fujifilm Instax Mini 90 – fotoaparat za ljubitelje polaroidne fotografije

Vsi ludisti, ki pogrešate stare dni analogne fotografije, pozor! Instax Mini 90 Neo Classic Instant Camera je nov Fujifilmov fotoaparat, ki nam postreže z odlično retro zasnovo in s še boljšimi polaroidnimi fotografijami. Popelje nas nazaj v čas, ko se fotografije niso delile na družbenih omrežjih, temveč so potovale iz roke v roko.

Instax Mini 90 Neo Classic Camera je Fujifilmov poskus, da se približa tudi resnim fotografom. Retro zasnova in visokokakovostna kamera presegata večino svojih konkurentov, dodani pa so tudi različni načini fotografiranja za številne aplikacije, tudi “dvojna izpostavljenost”, makro način, različni načini za različne priložnosti (zabava, otroci, pokrajina) in “bulb exposure”.

PREBERITE ŠE: Tiny1 – najboljši fotoaparat za nočno fotografijo

Fotoaparat Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic.
Fotoaparat Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic.

Fotoaparat odlikuje tudi visokokakovostna bliskavica, ki odda idealno količino svetlobe. Cena fotoaparata je okoli 127 evrov.
Torej: fotografiraj, razvij, natisni in podaj prijateljem v roke. No, to je pravo deljenje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
fujifilm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!