Gig: kraj, kamor se boste vedno radi vračali

Gig
Zadnjič posodobljeno: :

V središču Ljubljane, le streljaj proč od Prešernovega trga, se je v prostorih nekdanje oštarije Lačna koza odprl Gig, lokal, kjer vam zjutraj postrežejo dišečo kavo, čez dan izbrana kosila, zvečer pa pivo in tudi glasbo v živo.

Osnovne Informacije
Naslov

Gig
Mala ulica 5
Ljubljana

Povezava

Gig

Urnik

Pon.-čet.: od 7.00 do 24.00
Pet.: od 7.00 do 3.00
Sob.: od 9.00 do 3.00
Ned.: zaprto

Kontakt

031/677-932

Gig vabi na jutranjo kavico z mini presenečenjem, na slastna kosila (strežejo ga od 10.30 do 15.00), na pivo po službi in večerno druženje ob glasbi v živo. Njihovi dnevni meniji so pestri, tako da se nekaj najde tudi za najbolj izbirčne Mete, kulinarične specialitete pa zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okuse.

PREBERITE ŠE: Sladolednica Ice Wave Ljubljana: sladoled, ki ga na atraktiven način izdelajo pred vami

Gig je zgolj lučaj od Trubarjeve ceste.
Gig je zgolj lučaj od Trubarjeve ceste.

Paleta piv je široka kot štiripasovnica. V njihovi ponudbi je namreč več kot 30 različnih vrst piva, domačih in tujih, ki se posebej priležejo ob nepozabnih zabavah, ki jih obljubljajo, saj, kot rečeno, poleg dobre pijače, jedače in vzdušja v Gigu domujejo tudi nastopi oz. glasba v živo. Manjka pa ne niti terasa s pogledom na ljubljansko panoramo – Ljubljanski grad. Gig najdete na Mali ulici 5.

Galerija – Gig:

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj