fbpx

Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino odprlo vrata

Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino

Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino je 15. avgusta 2016 odprlo svoja vrata. Tam boste lahko doživeli vso čarobnost in edinstvenost pastirske tradicije, neokrnjene narave in tradicionalne dobrote, ki jih ponuja Velika planina.

Napolnite si pljuča s čistim gorskim zrakom ob vznožju Kamniški Alp, kjer je pod Veliko planino 15. avgusta 2016 vrata odprlo glamping naselje Eko resort, kjer lahko vso čarobnost Velike planine doživite kar v dolini, točneje v vasi Godič pri Kamniku, ki bo septembra dobila tudi dva pastirja (izbrana sta bila ameriški milijonar in Makedonec), ki sta bila na natečaju za sanjsko službo izbrana med 3000 kandidati s celega sveta, ki so se potegovali za to službo.

PREBERITE ŠE: Glamping Ribno: Ribno pri Bledu bogatejše za glamping naselje

Čarobnost Velike planine v dolini.
Čarobnost Velike planine v dolini

Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino ponuja udobne lesene hišice, v katerih lahko prebivajo štiri osebe. Arhitekturno posnemajo tradicionalne pastirske bajte. Sestavljene so iz bivalnega dela, spalnice (možnost dodatnega ležišča), kopalnice, terase in polno opremljene kuhinje ter so opremljene s kaminom, ki hišice ogreva v hladnejših mesecih. Ena od hišic je spremenjena v wellness center, v resortu pa je tudi biološki plavalni ribnik, ki je popolnoma naraven (brez kemikalij) in predstavlja prav poseben stik z naravo v kristalno čisti vodi. V bližini počitniškega naselja sta še živalski vrt in igrišče s plezali in toboganom.

Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino:

Dodatne Informacije

Več informacij:
sloveniaecoresort.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.