fbpx

Goodyear x B.R.M. Chronographes: ekskluzivna prestižna ura v omejeni izdaji

Goodyear in B.R.M. Chronographes sta združila moči in tako je nastala ekskluzivna kolekcija prestižnih ur, ki predstavlja zanimiv mejnik v Goodyearovi bogati dirkaški zgodovini, prepredeni s številnimi uspehi.

V sklopu novonastalega partnerstva med Goodyearom in B.R.M. Chronographes je francoski izdelovalec prestižnih ur ustvaril ekskluzivno kolekcijo v omejeni izdaji, ki odraža Goodyearov zmagovit značaj in njegovo neomajno predanost motošportu. Pri oblikovanju ur je poglavitno vlogo odigrala prav Goodyearova dirkaška zgodovina, saj je njihov dizajn navdihnila različica Goodyearove retro poslikave dirkalnih vozil. Ta poslikava bo hkrati krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing na preizkušnjah evropske serije Le Mans v sezoni 2020.

Dizajn ur je navdihnila Goodyearjeva retro poslikava dirkalnih vozil, ki bo krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing.
Dizajn ur je navdihnila Goodyearjeva retro poslikava dirkalnih vozil, ki bo krasila tudi dirkalnike ekipe Algarve Pro Racing.

Ure sicer odlikuje izjemno trpežno ohišje iz nerjavečega jekla, ki ga stilsko dopolnjuje pas z dvojnim belim šivom. Goodyearjev logotip je elegantno umeščen na belo številčnico s črnimi kazalci, krasi pa tudi krono, ki s svojo obliko posnema Goodyearovo pnevmatiko. Dodatni element, ki ga je navdihnil svet motošporta, je steklena zadnja stran, skozi katero lahko opazujemo delovanje mehanizma, celotni videz pa zaokrožuje še kronograf s črnim tahimetrom in belimi kazalci.

Goodyear x B.R.M. Chronographes
Goodyear x B.R.M. Chronographes

Ekskluzivna kolekcija v omejeni izdaji, ki jo poleg dveh različic ročnih ur dopolnjuje še namizna ura, bo od septembra dalje na voljo na izbranih prodajnih mestih ter spletu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
goodyear-slovenija.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.