fbpx

Google Pixel 8, Pixel Watch 2: Google sam razkril praktično vse

Pixel 2024 update!

Google Pixel 8
Foto: Google

Se spomnite tistih namigov o Pixel 8 Pro? Google je končno razkril uradni pogled na to napravo. Predstavitev bo v New Yorku 4. oktobra, linija Pixel 8 pa obeta pravo tehnološko revolucijo. "Porcelanski" 8 Pro je vrhunec elegance, za ljubitelje barv pa je na voljo rožnata različica Pixel 8.

Kar zadeva velikost, Pixel 8 je nekoliko bolj kompakten v primerjavi z 8 Pro. Govorice pravijo, da bo Pixel 8 Pro ohranil 6,7-palčni zaslon, medtem ko bi lahko standardni Pixel 8 imel 6,17-palčni zaslon. To je odlična novica za vse, ki imajo raje manjše telefone.

Pixel Watch 2: Ura za novo dobo!

Google nam je pokazal tudi Pixel Watch 2. Ura je podobna svojemu predhodniku, vendar ima pas, ki se ujema s Pixel 8 Pro. Čeprav Google ne razkriva veliko o novostih Pixel Watch 2, poudarja njegovo povezljivost s telefonom Pixel, ki prinaša dodatne funkcije in vpoglede v zdravje.

In ali smo omenili Pixel Buds? Te slušalke so se na kratko pojavile v napovedniku, kar nakazuje, da bomo kmalu deležni še te novosti.

Googlovi napovedniki so postavili tehnološki svet na glavo. Od porcelanskih detajlov do kompaktnih dizajnov je jasno, da Google ne sledi trendom, ampak jih ustvarja. Označite si 4. oktober in se pripravite na tehnološki spektakel!

Kaj prinaša novi Google Pixel 8


Po neuradnih informacijah naj bi Pixel 8 Pro imel 6,7-inčni LTPO OLED zaslon z osveževalno frekvenco 120 Hz in QHD+ rezolucijo, medtem ko naj bi Pixel 8 ponujal 6,17-inčni zaslon. Pričakuje se, da bo Pixel 8 Pro prinesel izboljšave v kameri, z novim dizajnom in svežo barvo, imenovano Porcelain. Dodatno se šušlja o izboljšani svetilnosti zaslona in povratku telefoto leče z 5x optičnim zoomom. Po govoricah naj bi se cena za Pixel 8 začela pri €874 za 128 GB različico, Pixel 8 Pro pa naj bi bil na voljo od €1,235 naprej.

Znižano za 102,00 EUR
Znižano za 337,29 EUR

Zadnja posodobitev 2023-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

google.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.