fbpx

Google Pixel Watch: Google predstavlja svojo prvo uro Pixel Watch

Google Pixel Watch

Foto: Google
Zadnjič posodobljeno: :

Google zamuja pri uri. Apple Watch je že prišla v sedmo generacijo. Neposredni konkurent Samsung se je na trgu uveljavil s trenutno generacijo Galaxy Watch 4 in tesno povezal te naprave s segmentom pametnih telefonov. Po drugi strani pa je vsak, ki išče pametno uro v Googlovi spletni trgovini, do zdaj naletel le na izdelke znamke Fitbit. Ameriško podjetje je od leta 2021 v lasti spletnega giganta. Vendar pa plastične ure, ki se jasno osredotočajo na idejo fitnesa, ne želijo biti paradni konj te vse pomembnejše kategorije izdelkov. Zdaj prihaja Google Pixel Watch. Poglejmo!

To je prva pametna ura, ki jo je Google v celoti zasnoval sam, kot je poudarila skupina. Ker pa je Fitbit že nekaj časa del podjetja, je treba še videti, koliko so inženirji uporabili obstoječe ure Fitbit za notranje delovanje.

Vsekakor pa se z vidika dizajna nova Google Pixel Watch umešča kot izdelek za življenjski slog, ki ne izgleda dobro le pri teku ali treningu moči. Google se zanaša na minimalističen videz z okroglo in ukrivljeno številčnico. Pametna ura ima krono in je po navedbah proizvajalca izdelana iz recikliranega nerjavnega jekla. Na predstavitvi je bil prikazan model z zamenljivim plastičnim trakom v nežnem zelenem odtenku. »Z uro Google Pixel Watch dobite Googlov novi Wear OS in Fitbitova vodilna orodja za zdravje in fitnes,« je povedal vodja razvoja naprav Rick Osterloh. Google Pixel Watch izide to jesen. Cena pa še ni znana.

Znižano za 59,01 EUR
Apple Watch Series 7 (GPS, 45mm) Smartwatch -...
Apple Watch Series 7 (GPS, 45mm) Smartwatch -...
Miss den Sauerstoffgehalt in deinem Blut mit einem leistungsstarken Sensor und einer App; Mach ein...
459,00 EUR −59,01 EUR 399,99 EUR
Znižano za 63,64 EUR
Samsung Galaxy Watch4 Classic, Runde Bluetooth...
Samsung Galaxy Watch4 Classic, Runde Bluetooth...
245,00 EUR −63,64 EUR 181,36 EUR
Fitbit Sense - Smarwatch Lunar Carbon/Graphite...
Fitbit Sense - Smarwatch Lunar Carbon/Graphite...
Stressbewältigung; Kompatible EKG-App; Hauttemperatursensor; Schlafmittel, um sich besser...
358,60 EUR

Zadnja posodobitev 2022-11-23 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Jeseni prihajajo tudi novi pametni telefoni Pixel 7. Poganja jih Google Tensor, Googlov prvi procesor. Prav tako je slednji v tablici Android, ki naj bi se pojavila na trgu do leta 2023.

Dodatne Informacije

store.google.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!