Gremo v šolo 2016: sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC Cityju

Sejem rabljenih učbenikov 2016 v BTC Cityju.
Zadnjič posodobljeno: :

Gremo na sejem rabljenih šolskih učbenikov 2016! Učenci in učenke so se z današnjim dnem vrnili v šolske klopi. Da bodo čim bolje pripravljeni za vstop v novo šolsko leto, so v BTC Cityjih tudi letos pripravili akcijo z imenom Gremo v šolo, ki predstavlja bogato ponudbo šolskih potrebščin, oblačil, obutve ter športne opreme za otroke in najstnike. Če želite prihraniti pri nakupu šolskih učbenikov ali zaslužiti za nove, le obiščite sejem rabljenih šolskih učbenikov, ki tudi letos poteka tako v Ljubljani kot Novem mestu.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

BTC City Ljubljana, BTC City Novo Mesto

Organizator

BTC City

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Obiščite sejem rabljenih šolskih učbenikov 2016 v BTC Cityju in prihranite! Akcija Gremo v šolo tudi letos poteka v Ljubljani in Novem mestu. V BTC Cityju Ljubljana na Trgu mladih bo sejem potekal od 8. do 10. septembra 2016. V času sejma (med 9. in 20. uro) bo na voljo 30 stojnic, na katerih bodo obiskovalci lahko prodali ali kupili rabljene šolske učbenike.

Sejem rabljenih učbenikov 2016 v ljubljanskem BTC Cityju je pred vrati.
Sejem rabljenih učbenikov 2016 v ljubljanskem BTC Cityju je pred vrati.

Obisk lahko izkoristite tudi za zadnje nakupe šolskih potrebščin, ki jih ponujajo v trgovinah, kot so DZS, Mladinska knjiga, Office&More, Magic Shop, Toko in druge.

PREBERITE ŠE: Festival Maribor 2016

V BTC Cityju Novo mesto sejem rabljenih šolskih učbenikov 2016 že poteka. Danes in jutri, 2. septembra 2016, je na sporedu med 15. in 20. uro, v soboto, 3. septembra, pa bo med 8. in 15. uro. Stojnice najdete v Dvorani A.

Dodatne Informacije

Več informacij:
btc-city.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”