fbpx

Gymkhana 2020: avtomobilske norčije brez primere – Travis Pastrana & Subaru WRX STI

Od objave prvega videa Gymkhana davnega leta 2008, so videoposnetki Gymkhana Kena Blocka dosledno postavljali standarde za avtomobilske video vsebine. Tokrat je vlogo glavnega protagonista prevzel Travis Pastrana.

Subaru in Hoonigan sta se združila na Gymkhani 2020. Videospot je bil posnet v Annapolisu v zvezni državi Maryland, v glavni vlogi pa sta Travis Pastrana in Subaru WRX STI z bizarno močjo 874 KM. Video kakopak prikaže obilo akcijskih potez, od preskakovanja gliserja pri 240 km/h, drvenje po praznih cestah in tekmovanja z letalom.

V akcijskem videu se pojavi tudi novi Subaru BRZ, Pastrana pa je pri tem dejal: “Snemanje mojega prvega videa v Gymkhani je bilo neverjetno doživetje! Navdušen sem, da sem končno dobil priložnost, da to storim, zlasti v svojem domačem kraju, in oživim ideje, ki jih imam že leta.”

Kar zadeva avto, gre za edinstven projekt podjetja Subaru Motorsports USA in strokovnjaka iz delavnice Vermont SportsCar. Z veliko ogljikovimi vlakni in popolnoma golo notranjostjo WRX STI z 874 KM tehta le 1.190 kg ali 363 kg manj od tovarniške različice, kar zagotavlja razmerje 1,3 kg/KM. Noro!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!