Hangover Bar: v Amsterdamu odprli prvi bar na svetu za zdravljenje mačka

Hangover Bar
Zadnjič posodobljeno: :

Bliža se veseli december in z njim številne prednovoletne zabave. Marsikdo bo tisti večer pregloboko pogledal v kozarec in naslednji dan v postelji obležal z mačkom. Verjetno ste slišali že za mnogo načinov za zdravljenje mačka, toda za tega zagotovo še ne. V Amsterdamu so za vse tiste, ki so ga prejšnjo noč preveč divje žurali in naslednji dan čutijo negativne posledice, odprli prvi bar na svetu za zdravljenje mačka, ki na svojevrsten način pomaga ublažiti posledice popivanja. Sliši na ime Hangover Bar. In ne, ne gre za metodo 'klin se s klinom zbija'.

Po prekrokani noči in ko z mačkom ležite v postelji, se verjetno zaklinjate, da ne boste nikoli več pili alkohola. In misel, da bi še zmačkani zavili v lokal, se zdi skregana z zdravo logiko. Toda ne, če obiščete Hangover Bar, prvi bar na svetu za zdravljenje mačka, ki so ga nedavno odprli v Amsterdamu. Tu vam na inovativen način pomagajo, da se ga čim prej znebite.

Ali tak lokal potrebuje tudi Slovenija?
Ali tak lokal potrebuje tudi Slovenija?

Bar Hangover je odprt od petka do nedelje med 10. in 18. uro, notranjost bara pa je v popolnem nasprotju s podobo lokalov, kot smo jih vajeni. V njem ne boste našli plesišča, bara, mnoštva reflektorjev in serije alkoholnih pijač, pač pa stvari, ki izboljšujejo počutje, to je obilje zelenja, ki ustvarja svež zrak, fontane s pitno vodo za zadostno hidratacijo, udobne postelje za kakovosten počitek in TV-zaslone z bogato filmsko ponudbo.

Gostje – vstop je dovoljen le vinjenim osebam, zato zaposleni, oblečen v nenavadna oblačila, na vhodu opravi test alkoholiziranosti – lahko igrajo tudi družabne igre, se prepustijo maserju in okrepčajo z vitaminsko pijačo (smutiji ipd.). Za tiste, ki se jim je že vrnil apetit, pa je na voljo tudi hrana, ki pomaga zdraviti mačka. Če vam je slabo in imate občutek, da vam primanjkuje kisika, se lahko zatečete v kisikov bar, ki s kisikovimi bombami poskrbi, da temu ni več tako.

PREBERITE ŠE: Začasni tatu, ki nam pove, koliko alkohola imamo v krvi

Možakar, ki na vhodu opravlja preizkus alkoholiziranosti. Treznim je vstop namreč prepovedan.
Možakar, ki na vhodu opravlja preizkus alkoholiziranosti. Treznim je vstop namreč prepovedan.

”Če želimo uspešno premagati mačka, potrebujemo nekaj stvari: dobro vzmetnico, dobro hrano, zabavo in veliko vitaminov,” ponudbo lokala pojasnjuje soustanovitelj Joep Verbunt. Bar je odprlo zagonsko podjetje Matt Sleep, ki izdeluje vzmetnice. Za obisk lokala je obvezna rezervacija. Ker zanj vlada veliko zanimanje, ustanovitelji že iščejo nove lokacije za bar, namenjen zdravljenju mačka.

Galerija – Hangover Bar:

Dodatne Informacije

Več informacij:
mattsleeps.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Sem prebolel koronavirus?” Ti znaki kažejo, da imate najbrž prav!