fbpx

Hišica, v kateri se vaš hišni ljubljenček ne bo počutil kot riba na suhem

Sočutje do potepuških oziroma prostoživečih živali je dalo korejskemu oblikovalskemu studiu Pote meso in kosti, da je zasnovalo enostavno, a zelo udobno in ljubko bivališče za hišne ljubljenčke v obliki ribjega skeleta.

Dizajn iz brezovega lesa, sposojen pri ribjem okostju, v povečanem merilu, torej merilu hišice, izgleda kot serija okvirjev v obliki trzalice. Ker so ti na ‘hrbtenico’ pritrjeni s pomočjo prekrivajočih stikov, hišica v svojem lesenem okostju nima nobenih ‘implatantov’ (beri vijakov in drugih predmetov za povezovanje).

PREBERITE ŠE: Pri rosi + rufus poskrbijo za udobne namestitve urbanih psov

Mačji sen.
Mačji sen.

Odprtina na obeh straneh omogoča živali vstop skozi glavni ali zadnji vhod, rebrasta struktura pa, da nudi gostoljubje vetriču v poletni vročini in sončnim žarkom v zimskem hladu. In čeprav je narejena iz kar najmanj materiala je komodnost njena močnejša stran.

Dodatne Informacije

Več informacij: pote.co.kr

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.