fbpx

HiSmart torba – prva, ki združuje modo in tehnologijo

HiSmart torba združuje minimalizem in visoko tehnologijo.

HiSmart torba podjetja Lepow se lahko pohvali z zadnjim krikom nosljive tehnologije, ki skrbi, da uporabniki ostanejo povezavi s svojimi pametnimi napravami tudi, ko so z njimi le na ''duhovni ravni'', torej ne neposredno v rokah. Ko enkrat posvojimo pripadajočo aplikacijo nam ponuja prostoročno telefoniranje, poslušanje glasbe, fotografiranje (daljinsko sprožilo), vodiča, glasovno snemanje, itd. Iz elegantne torbe pa se lahko spremeni in poveča tudi v nahbrtnik.

Nepremočljiva HiSmart torba podjetja Lepow je pametna torba, ki se lahko prelevi in razširi tudi v nahrbtnik. Tehta malce manj kot kilogram in je namenjena urbanim raziskovalcem. Z ducat razdelki se v njej najde prostor za vse tehnološke in druge pripomočke.


Ker je praktičnost kombinirana z minimalističnim stilom dizajn ne ”trpi” nepotrebnih olepšavanj, izstopa samo zaponka s patentiranim sistemom za zapiranje imenovanim Fidlock, ki deluje na osnovi magneta, kar olajša odpiranje in zapiranje torbe z eno roko.

PREBERITE ŠE: Torbe za fitnes zanjo in zanj

HiSmart torba bo pustila proste vaše roke in vam hkrati ponudila vse kar boste od pametnih naprav na poti potrebovali.
HiSmart torba bo pustila proste vaše roke in vam hkrati ponudila vse kar boste od pametnih naprav na poti potrebovali.

V črni ali konjak barvi jo lahko naročite na Indiegogu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.indiegogo.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.