HiSmart torba – prva, ki združuje modo in tehnologijo

HiSmart torba združuje minimalizem in visoko tehnologijo.

HiSmart torba podjetja Lepow se lahko pohvali z zadnjim krikom nosljive tehnologije, ki skrbi, da uporabniki ostanejo povezavi s svojimi pametnimi napravami tudi, ko so z njimi le na ''duhovni ravni'', torej ne neposredno v rokah. Ko enkrat posvojimo pripadajočo aplikacijo nam ponuja prostoročno telefoniranje, poslušanje glasbe, fotografiranje (daljinsko sprožilo), vodiča, glasovno snemanje, itd. Iz elegantne torbe pa se lahko spremeni in poveča tudi v nahbrtnik.

Nepremočljiva HiSmart torba podjetja Lepow je pametna torba, ki se lahko prelevi in razširi tudi v nahrbtnik. Tehta malce manj kot kilogram in je namenjena urbanim raziskovalcem. Z ducat razdelki se v njej najde prostor za vse tehnološke in druge pripomočke.
https://youtu.be/9pVdO90VXnQ
Ker je praktičnost kombinirana z minimalističnim stilom dizajn ne ”trpi” nepotrebnih olepšavanj, izstopa samo zaponka s patentiranim sistemom za zapiranje imenovanim Fidlock, ki deluje na osnovi magneta, kar olajša odpiranje in zapiranje torbe z eno roko.

PREBERITE ŠE: Torbe za fitnes zanjo in zanj

HiSmart torba bo pustila proste vaše roke in vam hkrati ponudila vse kar boste od pametnih naprav na poti potrebovali.
HiSmart torba bo pustila proste vaše roke in vam hkrati ponudila vse kar boste od pametnih naprav na poti potrebovali.

V črni ali konjak barvi jo lahko naročite na Indiegogu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.indiegogo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!