fbpx

Hiter in zmogljiv

Poskušajo, pri Sonyju namreč, da bi to postalo resničnost. Z novo VAIO-generacijo želijo konkurirati Applu, zaradi česar so pošteno zavihali rokave in v zadnjem tednu lanskega decembra predstavili model VGC-JS1E/S. Dobrih 20 palcev diagonale kristalno čistega X-Black LCD-monitorja zmore prikazati resolucije do 1680 ...

Poskušajo, pri Sonyju namreč, da bi to postalo resničnost. Z novo VAIO-generacijo želijo konkurirati Applu, zaradi česar so pošteno zavihali rokave in v zadnjem tednu lanskega decembra predstavili model VGC-JS1E/S. Dobrih 20 palcev diagonale kristalno čistega X-Black LCD-monitorja zmore prikazati resolucije do 1680 x 1050. V osnovni konfiguraciji je že v začetku na voljo 3 GB delovnega pomnilnika DDRAM II, ki ga lahko nadgradimo še za en dodaten GB. Za podjetno pisarno je dvojedrni procesor Intel Core 2 Duo (2 x 2.53 GHz) več kot dovolj zmogljiv, 500 GB velik trdi disk pa zagotavlja dovolj veliko (s)hrambo podatkov. Povezljivost s svetom omogočajo brezžična omrežja WLAN, Bluetooth in Gb LAN, ne smemo pa pozabiti na integrirano spletno kamero. Čitalec kartic (SD, Memory Stick Pro …), Firewire povezava in pet rež USB 2.0 so nam na voljo za prenos informacij z raznih podatkovnih nosilcev. Za nemoteno delovanje vseh aplikacij bo poskrbela programska oprema Windows Vista (Home Premium).

Cena: 1.039 evrov, na voljo na www.notesniki.si

Naslednje
Kodak Zi6

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.