fbpx

Honor 8X in Honor 8X Max: ogromen zaslon po ugodni ceni

Honor 8X.

Huawei je znova razveselil privržence blagovne znamke Honor. Predstavil je pametna telefona 8X in 8X Max, ki pozornost vzbujata predvsem z velikanskim ohišjem.

Honor 8X ima 6,5-palčni zaslon, medtem ko Honor 8X Max ponuja še večji 7,12-palčni zaslon. Modela na prvi pogled spominjata na računalniško tablico.

Telefona sta zelo podobna svojemu predhodniku 7X. Na njuni zadnji strani sta senzor za prepoznavanje prstnih odtisov in tudi dvojna kamera. Kritiki so razočarani nad tem, da ne ponujata priključka USB-C. Uporabnikom bo sicer na voljo priključek Micro USB.

Honor 8X.
Honor 8X.

8X in 8X Max, ki ju poganja operacijski sistem Android Oreo, podpirata Wi-Fi s frekvenco 5 GHz.

Honor 8X Max.
Honor 8X Max.

Aparata se med seboj občutno razlikujeta. V notranjosti modela 8X najdemo procesor Kirin 710, medtem ko je za delovanje modela 8X Max odgovoren procesor Snapdragon 636. Manjši od obeh telefonov se lahko pohvali s kamero in zaslonom z višjo ločljivostjo od svojega večjega brata. Prav tako ponuja možnost, da prostor na delovnem pomnilniku razširite do 6 GB. 8X Max v nasprotju s tem vključuje 4 GB nerazširljivega RAM-a, a se hkrati ponaša z zmogljivejšo baterijo z zmogljivostjo 5000 mAh.

Izdelka trenutno še nista na voljo slovenskemu trgu. Priporočamo ju zlasti tistim ljubiteljem mobilnih telefonov, ki jih zadovoljijo ugodna cena, moderni dizajn in solidne specifikacije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hihonor.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!