fbpx

Horoskop: 3 astrološka znamenja, ki jim Jupiter v ovnu prinaša srečo

Foto: Fleur Kaan / Unsplash

Čas je za nove dogodivščine! Jupiter je prešel v znamenje Ovna, vsa energija se spreminja. Pred vami so trije znaki astrologije, ki bodo v tem času najbolj srečni.

Največji planet našega osončja je 11. maja 2022 zapustil znamenje rib in vstopil v ovna, kjer bo ostal do konca oktobra.

Marsikomu, ta čas prinaša velika tveganja, obenem pa tudi priložnost za začetek novih projektov, potovanja ali začetek nove ljubezni.

Pred vami so trije znaki, na katere bo imel Jupiter v ovnu – pozitiven vpliv.

Oven

Čas je, da zasijete! Vse oči so uprte v vas, zato poskušajte delovati tako neustrašno, kot ste navajeni. Naj vas ne bo strah vložiti čas v nekaj, kar že dolgo načrtujete, saj je zdaj pravi čas, da uresničite svoje sanje. Nihče vas ne bo ustavil.

via GIPHY

Vaša energija je močna kot magnet, privlačite nove ljudi. Samski, morda vas čaka nova ljubezen. Povsod boste opaženi.

Ribi

Jupiter je zapustil vaše znamenje, a astrologi pravijo, da je situacija za vas zdaj še ugodnejša. Sreča je v vaši hiši denarja, tako da ustvarjate pomembne prihodke.

via GIPHY

V tem času, boste pridobili potrebno samospoštovanje in lastno vrednost, zato vas čakajo lepe osebne in strokovne priložnosti.

Strelec

Jupiter je prinaša znamenjem svobodnega duha – dobre stvari – in vi ste eden izmed njih. Pot vam je odprta, veliko je možnosti za nove dogodivščine.

via GIPHY

Vaš vladar je Jupiter in podpira vas v vsem, zato se lahko lotite najdrznejših načrtov, ki vam pridejo na misel.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!