fbpx

Horoskop: 3 astrološka znamenja, ki težko najdejo partnerja

Foto: Lauren Richmond / Unsplash

Zakaj nimam fanta? Zakaj sem sam? Tukaj so odgovori, ki jih astrologija ponuja na ta vprašanja.

Največkrat se samski ljudje rodijo v enem od teh treh znamenj.

Devica

Device so preveč kritične do sebe, kaj šele do drugih. V družbi takšne osebe nikomur ni lahko, in samo predstavljajte si, kako težko je prenašati, da nekdo, ki vam je všeč, nenehno najde pomanjkljivosti na vas.

Nežno poudarjanje potrebnih sprememb, je nekaj ok, ampak na dolgi rok nikakor. Ko bo devica izoblikovala ljubezen svojih sanj, jo bo ta ljubezen, kmalu zapusti zaradi kakšne prijetnejše priložnosti.

via GIPHY

Kozorog

Ko si kozorog želi ljubezni in se ji ne more predati, pride do površinskega odnosa, ki ga zlahka prekine. Poleg tega se bo pogosto pretvarjal, da ga oseba in odnos sploh ne zanimata, saj se jim to zdi manj nevarno kot izkazovanje svojih slabosti.

via GIPHY

Če potencialnim partnerjem ves čas kažete, da ste sami sebi dovolj, vam ne bodo dali tega, po čem težite. Odprite se in pokažite ranljivost.

Ribi

Nihče ne mara osamljenosti, vendar so ribe mojstri, da iz osamljenost ustvarijo svoj svet, v katerem je niti ne bodo čutili. Vendar fantazije na dolgi rok niso rešitev in vsako razočaranje je treba čim prej pustiti za seboj.

via GIPHY

Ko boste naslednjič povabljeni na zabavo, se spomnite, da je samota prijetna le, če je občasna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!