fbpx

Kakšen je partnerski odnos z osebo rojeno v znamenju rib

Foto: Valerie Elash / Unsplash

S katerimi znaki so združljivi in ​​katerim se morajo izogibati? Kakšni so v ljubezni? Vse in še več o odnosu z osebo rojeno v znamenju rib izveste v nadaljevanju.

Ribe so brezupni romantiki. Všeč jim je ideja o zaljubljenosti in veliko časa preživijo v sanjah o svojem popolnem partnerju. Vsakdanja realnost, jih preseneti, saj težko razumejo, da biti z nekom ni vedno popolno in da lahko to zahteva veliko dela in kompromisov.

Radi počnejo stvari za druge ljudi, včasih v svojo škodo. Težko se naučijo, da je odnos medsebojno dajanje, ne pa večna žrtev v želji po reševanju druge osebe. Potrebujejo nekoga, ki je tako predan in skrben kot oni.

S katerim znamenjem so najbolj kompatibilni?

Devica je nasprotje rib, zato seveda poosebljajo lastnosti, ki ribe privlačijo. Device so ponavadi zelo praktične in rutinsko naravnane ter se lahko spopadejo z vsemi dnevnimi podrobnostmi in načrtovanjem, ki se ribam zdijo neustavljive. Devica lahko pomaga ribam, da ostanejo prizemljeni in osredotočeni na sedanji trenutek, ko se izgubijo v svojih sanjah ali čustvih.

via GIPHY

Škorpijon je tudi dober par za ribe. Oba znaka se močno čutita, tako da razumeta potrebo drugega po povezanosti in takoj ustvarita globlji občutek intimnosti. Med seboj zlahka delita težke teme in oba intuitivno začutita, kdaj se drugi ne počuti najbolje.

Strelec in ribi imajo več skupnega, kot si mislite. Tema znamenjema vladata planetu Jupiter, tako da se lahko povežeta okoli svojih življenjskih prepričanj in interesov veliko širše od vsakdanjih tem. Poleg tega bi bili popolni sopotniki na potovanju, saj si vedno pomagajo rasti in širiti svoje znanje o svetu.

Zakaj je lahko tako težko biti v razmerju z ribami?

Ribi se hitro navežejo na misel o odnosu z nekom, preden v celoti spoznajo drugo osebo. Lahko si ustvarijo domišljijsko sliko o tem, kako želijo, da je odnos videti, namesto da bi bili v sedanjem trenutku z osebo, s katero so. Po odhodu na zmenek si verjetno že v glavi predstavljajo poroko. Poleg tega zgodaj oblikujejo močna čustva in želijo, da se na začetku zveze vse zgodi hitro.

via GIPHY

Po drugi strani pa so lahko nekoliko neprijetne, še posebej, če niso razpoložene. Dogovor lahko v zadnjem trenutku prekličejo ali pa se na sporočila odgovarjajo počasi, če sploh.

Kako je v resnici videti v razmerje z njimi?

Ribe bodo želele ohraniti romanco pri življenju še leta – tudi če ni dobra. Želijo se počutiti povezane z drugo osebo.

Katerim znakom astrologije se morate izogibati, če ste riba?

Oven je lahko videti zelo neobčutljiv za ribe. Ko imajo močnejša čustva ali nimajo dobrega dneva, se ovni s tem ne morejo spopasti in jih ignorirajo. Prav tako oven veliko hitreje zavrača ljudi in stvari, česar ribe ne razumejo. Ribe potrebujejo čas v samoti, da si napolnijo baterije, medtem ko je oven lahko veliko bolj odprt in je vedno rad v družbi. Njihovi različni življenjski slogi so lahko vir konfliktov v razmerju.

via GIPHY

Tehtnica je še eno znamenje, ki ni na isti strani z ribami. Je družaben metulj in se bo rada spogledovala in zabavala, preden se posveti eni osebi. Ribe tega ne prenesejo, še posebej, ker se trudijo vzpostaviti globljo čustveno povezanost, napolnjeno z brezpogojnim zaupanjem. To pa obremenjuje tehtnice.

Kakšne so ribe v odnosih?

Ko so zaljubljene, so zelo predane in sočutne do svojega partnerja. Lahko se po svojih najboljših močeh potrudijo, da pomagajo osebi, s katero so, in se radi počutijo koristne. Uživajo v delitvi nasvetov ali pa so preprosto tam, da podprejo svojega partnerja, ko gre skozi težko obdobje. Prav tako znajo biti na začetku bolj sramežljive, in ko se bodo začele odpirati in deliti občutke o svoji negotovosti, bodo potrebovale le vašo podporo in spoštovanje, ne pa prepričevanja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!