fbpx

Horoskop: tako si dom uredijo posamezna astrološka znamenja

Foto: envato

Vam je všeč soba, v kateri je polno drobnih detajlov? Morda modre stene? Ali minimalizem, manj je več?

Vaše astrološko znamenje vpliva na vaš način razmišljanja, prav tako pa tudi na vaš okus in način, kako uredite svoj dom.

Vaše astrološko znamenje je lahko vodilo in vir idej, kako na pravi način okrasiti bivalni prostor in dodati manjkajoč detajl v njem.

Oven

Ovni potrebujejo pestrost, nekaj tako veselega, norega, svobodnega, kot so. So pogumni, ne bojijo se eksperimentiranja, ko gre za okrasitev prostora. Zato je priporočljivo dodati pisane blazine, slike, fotografije, sveče, vendar v istem tonu, da se vse lepo prilega.

Bik

Biku bodo v njegovem domu najbolj všeč naravni materiali in nevtralne barve. Priporočamo, da poskrbite za kakovostno leseno pohištvo in okrasite prostore s čim več rastlinami, tako se boste počutili bližje naravi. Prav tako bo izjemno prijetno, če pogled skozi okno gleda na gozd in jezero.

Urejen dom. Foto: R Architecture / Unsplash

Dvojčka

Dvojčki se ne marajo posvetiti le enemu slogu. Pomembna jim je estetika prostora, pomembno pa jim je tudi, da je prostor praktičen. Večnamenska mora biti samo dekoracija doma. Dnevna soba je lahko tudi telovadnica, spalnica in delovna soba … vsak prostor je mogoče uporabiti na različne načine.

Rak

Rak je po naravi sanjač, ​​zato mora biti njegov prostor takšen, da mu bo v njem udobno sanjati. Tako vzdušje boste dobili z neštetimi svečami, udobnimi blazinami, mehkimi preprogami. Napolnite prostor s podrobnostmi, ki imajo za vas sentimentalni pomen.

Lev

Minimalizem jim ne ustreza. Levi gredo v drugo skrajnost – maksimalizem. Vse v njihovem domu kaže na njihovo osebnost. V njihovem prostoru boste naleteli na veliko barv, različnih vzorcev, všeč jim je malce ekscentričen stil, a se vsi odlično prilegajo skupaj.

Manj je več. Foto: R Architecture / Unsplash

Devica

Za device je znano, da je zanje izjemno pomembno, da je prostor popolnoma urejen. Vse mora biti na svojem mestu, vse mora biti smiselno. Poleg tega so zemeljsko znamenje, zato imajo raje zemeljske tone in nevtralne barve, ki niso vpadljive. Cenijo minimalizem in skandinavski slog dekoracije doma.

Tehtnica

Tehtnica se rada druži z ljudmi in rada je gostiteljica. Vsaka tehtnica bo imela ločeno sobo za goste, če bo le mogoče. Zato bo vedno imela dodatno posteljnino, dodatne stole, eno dodatno ležišče. Morda bo videti malo gneče, če nimajo velikega stanovanja, vendar bo vedno gostoljubno vzdušje.

Škorpijon

Škorpijon obožuje svojo zasebnost, in če že ne živi sam, si bo naredil svoj kotiček. Morda bo svojo posteljo ogradil s polico, našel bo način, kako razdeliti sobo, da se izolira. In če ima popoln nadzor nad prostorom, bo ta prostor ponovno razdelil, tako da bo vsak del in vsaka funkcija prostora ločena.

Želite imeti svoj prostor za odmor ali delo. Foto: Francesca Tosolini / Unsplash

Strelec

Strelec se bo zelo redko odločil za bele stene, saj so mu bele stene dolgočasne. Radi imajo vzorce, da je prostor zabaven. To bo doseženo z dekoriranjem sten s tapetami. Priporočamo pa, da takšne, ki jih je mogoče enostavno odlepiti, saj bo kmalu želel preizkusiti še kaj drugega.

Kozorog

Pomembno mu je, da se navadi na en videz prostora. Kozorogi ne bodo sledili oblikovalskim trendom, ampak bodo najprej izbrali tradicionalen, resen slog. Ne bodo jim všeč vesele barve, mešanica sloga. Vsaka stvar je na svojem mestu z razlogom. Vsako malenkost v svojem stanovanju poznajo zelo dobro.

Vodnar

Najraje bi živeli v trgovini s starinskim pohištvom in kupovalo umetnine. Je edinstven in želi, da bi bil njegov dom takšen. Priporočamo, da dom okrasite z unikatnimi, ročno izdelanimi okraski, najbolje s tistimi, ki ste jih izdelali sami.

Bela je vaša barva. Foto: Zac Gudakov / Unsplash

Ribi

Ribam bo najbolj všeč zaokrožena namestitev, saj daje sanjsko vzdušje. Temu znamenju bo najbolj všeč bel zaobljen, mehak kavč, ki bo podoben oblaku. Umetniško okrasijo dom in odlično združujejo ustvarjalnost in udobje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!