fbpx

Horoskop za februar 2023: najkrajši mesec v letu bo zelo zanimiv

Foto: Andrea Piacquadio / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj vam prinaša drugi mesec v letu? Horoskop za februar 2023 vam napoveduje tole...

Pred vami je mesec, v katere se skriva Valentinovo pa tudi prvi znaki prebujanja narave, pomlad počasi prihaja.

In vaša življenja se bodo spremenila, morda najdete ljubezen, novo službo, posvojite muco, kužka, kdo ve?

Poglejmo, kaj o tem pravi astrologija in horoskop za februar 2023

Oven (horoskop za februar 2023)

Mesečni horoskop za februar 2023 razkriva, da je Mars pospešil gibanje in pomagal dokončati obveznosti, ki ste jih prenesli iz septembra 2022. Ta mesec ste izjemno produktivni, sklepate pomembne posle in podpisujete pomembne pogodbe. Razvijte nekaj novih tehnik, poslovnih veščin in marca 2023 boste videli sadove tega dela.

Samski bodo najverjetneje srečali zelo inteligentno in pronicljivo osebo. Strastna romanca je na poti! Kdor ima družino in otroke, se bo posvetil njihovemu razvoju in uspehu.

via GIPHY

Do mlaja v ribah 20. februarja se boste morali umakniti vase, morda poiskati pomoč psihologa. Začeli boste delati na svojih strahovih, in če želite shujšati, je to idealno obdobje!

Bik (horoskop za februar 2023)

Ta mesec bi lahko sprejeli pomembne odločitve glede nepremičnin. Vendar se izogibajte prenagljenim potezam – prodaji ali nakupu stanovanja. Črna luna v levu vas bo spodbudila, da zapravite več, kot imate, ali pa naletite na goljufe. Do konca februarja bo Venera vstopila v ovna, od 21. februarja boste čutili naval ambicij in prosili za povišico v službi.

Samski bodo najverjetneje imeli bogato družabno življenje. Na enem od teh srečanj lahko srečate sorodno dušo. Tisti v zvezah bodo imeli manj trenj. Pregledno obdobje je mimo, od partnerjev pričakujejo več.

Počutite se dobro, ste energični in psihično močni.

Dvojčka (horoskop za februar 2023)

Februar je mesec elementa zraka vodnarja, ki je povezan z vami in je odgovoren za vaše področje izobraževanja, pa tudi potovanj. Dobili boste navdih za učenje. Mlada Luna v Ribah vam lahko prinese novo fazo v karieri – boljši položaj, naslov ali status.

Ugodno obdobje za potovanja. Načrtujte dopust s partnerjem, sprememba okolja bo osvežila vajin odnos in razplamtela strasti. Razmerja, ki so bila na “majhnih nogah” od jeseni prejšnjega leta, bi se lahko končala. Oddahnili si boste.

via GIPHY

Stvari gredo na bolje – Mars je prišel iz retrogradne faze v vašem znamenju, pričakujte izboljšanje na zdravstvenem področju. Ta planet zahteva, da začnete telovaditi, zato bi se verjetno morali ukvarjati s športom, obiskovati telovadnico ali obiskati nutricionista.

Rak (horoskop za februar 2023)

Tradicionalno bo februar mesec finančnih izzivov, saj je 5. Polna Luna v vašem denarnem sektorju. Možne so nekatere spremembe plače in na bolje, s katerimi boste izstopali in delali še bolje. Nadrejeni vas cenijo, to je ugoden mesec za izkoriščanje vašega položaja.

V začetku februarja so možna nesoglasja s partnerjem, prav zaradi financ. Počuti se negotovega, ne more se ujemati s tabo, ti pa se mu pravzaprav ne trudiš olajšati. Naj vas kompleksi ne raztrgajo.

Lev (horoskop za februar 2023)

Februar je tradicionalno eden najpomembnejših mesecev za leve, velike spremembe, turbulence na vseh področjih. Če razmišljate o posojilu, rešite stanovanjsko vprašanje, je to idealno obdobje. Pri delu se pazite spletk, lahko bi se ujeli v past prevarantov in se ponižali v očeh nadrejenih.

Odnos s partnerjem je v krizi, mesec prinaša velike izzive, ki jih bodo zmogli le tisti v najtrdnejših zvezah. Proti koncu februarja tisti, ki so preživeli, doživijo razmah. Vaš partner bo prejel denar in to vas bo osrečilo.

via GIPHY

Vaša psiha je še posebej občutljiva. Besede drugih vas prizadenejo, vse si jemljete k srcu, reagirate prehitro. Nasvet astrologinje je, da se posvetite športu, gibanju in aktivnostim, ki vam bodo zbistrile misli.

Devica (horoskop za februar 2023)

Mesečni horoskop za februar 2023 pravi, da bo Devica do 7. razreševala vprašanja, ki so bila aktualna decembra, povezana s kariero, družino in ljubeznijo. Kar zadeva delo, vas do 21. februarja čaka nova pogodba o zaposlitvi ali nova partnerska funkcija. Gre bolj za status kot za resnično napredovanje.

Mlada Luna v ribah bo prinesla novo fazo v življenju vašega partnerja, ki bo na splošno izboljšala vaš odnos, ga dvignila na drugo raven. Morda se te spremembe ne zdijo napredek (odpoved, menjava službe), a bodo pomembno vplivale na vajin odnos. Če ste samski, potem lahko pričakujete poznanstvo s starejšo osebo.

To je mesec, ko boste rešili nekaj pomembnih zdravstvenih vprašanj. Obiski pri zdravniku, ki ste jih odlašali, pregledi, preiskave – vse to boste opravili februarja.

Tehtnica (horoskop za februar 2023)

Mesečni horoskop za februar 2023 pravi, da bo Polna Luna v levu 5. tega meseca poudarila komunikacijske sposobnosti tehtnic. To jim bo zelo pomembno pri delu, pri sklepanju novih in donosnih poslov. V drugem mesecu leta bodo tehtnice razkrile pravi obraz svojih sodelavcev, jasno bo, na koga se lahko zanesejo in kdo dela proti njim.

via GIPHY

Skoraj ves mesec bo Venera (vaš vladar) v vodnarju, kar bo ugodno vplivalo, če načrtujete otroke in družino. Za samske tehtnice ta položaj pomeni, da obstaja velika verjetnost, da bodo spoznali svojega bodočega zakonca.

Od 21. februarja svojo energijo usmerjate v zdravje. Spremenite prehranjevalne navade, začnete telovaditi, razmišljate o prihodnosti in preventivi.

Škorpijon (horoskop za februar 2023)

Polna Luna v levu 5. februarja je na področju kariere, možno je napredovanje. Bodite previdni – Črna Luna lahko vpliva na ta dogodek, kar pomeni, da ne bo šlo vse gladko in nekateri bodo v zadnjem trenutku zamudili boljši položaj. Finance so v fokusu, a povezane z družino. Velika verjetnost je, da boste rešili stanovanjsko vprašanje, se morda celo preselili.

Samski škorpijoni bodo našli sebi enakega – osebo, ki jih bo intrigirala in ki se ji bo težko upreti. Vezani pripadniki tega znamenja se bodo soočali s težavami v odnosih, ki bodo večinoma posledica različnih pogledov na vzgojo otrok ali zvestobo.

Zdravje je februarja dobro, astrolog svetuje več spanja in manj skrbi. Bolj verjemite v svoje sposobnosti.

Strelec (horoskop za februar 2023)

Februar 2022 bo eno najpomembnejših obdobij v letu za strelce, saj bo planet Saturn na zadnjih stopinjah Vodnarja. Kaj pomeni? Naslednja tri leta bodo za družino zelo pomembna, vse pa je povezano s krediti, nepremičninami, novimi projekti, ki so posredno povezani s tem področjem …

via GIPHY

Ljubezenska situacija bo v prvi polovici februarja precej napeta. Manjka vam takta, nimate potrpljenja za partnerjeve želje in potrebe. V drugi polovici meseca se strasti umirijo. Krize je konec. Samski strelci uživajo v spogledovanju.

Kozorog (horoskop za februar 2023)

Polna Luna v levu 5. februarja kozorogom prinaša spremembo. Na obzorju so novi projekti, boljši položaji in stabilnejša finančna situacija. Če čakate, da vas nekdo opazi in vam ponudi boljše pogoje, od tega ne bo nič. Imate priložnost, da se izkažete, zvezde so na vaši strani.

Do 15. februarja bodo odnos s partnerjem zaznamovali nerazumevanje, slaba komunikacija in nepotrpežljivost. Druga polovica meseca prinaša olajšanje. Samski se naj izogibajo ljudem, ki so radi v središču pozornosti. Kombinacija z njimi je slaba.

Februarska zima opozarja na upad imunosti. Pazite se virusov, uživajte več vitaminov in dodatkov.

Vodnar (horoskop za februar 2023)

Mlada Luna v ribah bo udarila na področju financ. Spremenite svoj odnos do denarja, stremite k boljšim razmeram in službi. To je le del triletne preobrazbe, povezane s kariero in denarjem. Pričakujte dober, naporen mesec, poln aktivnosti, in vse, kar počnete zdaj, bo dolgoročno vplivalo.

via GIPHY

Polna Luna v levu 5. februarja bo močno vplivala na partnerske odnose. Dolgotrajni konflikti, nesporazumi in nesoglasja se bodo stopnjevali, kar bi lahko vodilo v ločitev in razhod. Po drugi strani pa se za poroko odločajo tisti, ki so v močnih, stabilnih zvezah.
Napetost, stres, nespečnost … Vzemite si čas zase, morate se sprostiti.

Ribi (horoskop za februar 2023)

Mesečni horoskop za februar 2023 pravi, da se s 6. februarjem obetajo velike spremembe. Polna Luna v levu bo v vašem področju dela in zdravja, zato je možno, da boste zaključili eno fazo kariere in se pripravili na začetek z ničle. Velike spremembe v vaši ekipi, v vodstvu in v kolektivu. Črna Luna lahko prinese manjši škandal, konflikt ali nesporazum s sodelavci.

Polna Luna v levu lahko prinese nesoglasja v zakonu. Vzemite ta pristop kot izziv, preizkus vzdržljivosti in stabilnosti vajinega odnosa. Samski se pazite se prevarantov, ki obljubljajo gradove v oblakih.

To je mesec, ko je poudarjena potreba po skrbi za svoje zdravje. Pripravljeni ste na spremembe, vaše telo potrebuje posebno nego, prehrano in režim.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.