fbpx

Horoskop: za uspešno zvezo, mora vaš partner imeti te lastnosti!

Foto: envato

Ni skrivnost, da vsi v partnerjih iščemo različne kvalitete. Razlog, zakaj se pri partnerju nagibamo k določeni lastnosti, pa je lahko povezan z našim astrološkim znamenjem.

Vsa astrološka znamenja imajo različne značajske lastnosti in na različne načine razumejo pojem ljubezni. Prav zaradi tega se lastnosti, ki jih iščejo pri svojem idealnem življenjskem partnerju, od znamenja do znamenja precej razlikujejo.

Poglejmo, nekatere lastnosti, za katere posamezna astrološka znamenja menijo, da so za njihovega partnerja najpomembnejše.

Oven

Ovni so izjemno močne osebnosti, a tudi ljudje, ki si prizadevajo za prevlado v vseh odnosih, zato pogosto iščejo partnerja, ki jih bo slepo poslušal in verjel v njihove vizije. Čeprav so nagnjeni k prevladovanju in manipuliranju, pa vedno potrebujejo dodatno spodbudo in iščejo partnerja, ki bo podpiral njihove ideje ter jih podpiral pri vseh odločitvah.

via GIPHY

Bik

Biki so izjemno inteligentni, a tudi pustolovskega duha, zato iščejo partnerja, ki jih bo lahko spremljal v vseh dogodivščinah. So zelo spontani in pogosto sprejemajo prenagljene odločitve, zato potrebujejo partnerja, ki jim bo kos. Hkrati so neustrašni in pogosto sprejemajo odločitve, ki se marsikomu morda zdijo nore, zato mora imeti njihov partner podobno osebnost.

Dvojčka

Čeprav se marsikomu zdijo domišljavi, so dvojčki izjemno skromni in potrebujejo točno takšnega partnerja. Pogosto vodijo notranje bitke in iščejo osebo, ki bo imela razumevanje in potrpljenje zanje. Iščejo tudi zelo inteligentne ljudi, s katerimi se lahko pogovarjajo o čisto vsem.

via GIPHY

Rak

Raki so čustveno zelo zreli in za zvezo vedno iščejo resne ljudi, s katerimi zlahka rešujejo težave. Ne marajo avantur in iščejo zvesto osebo, ki se jim bo popolnoma odprta.

Lev

Levi so strastni in samozavestni iščejo partnerja, ki s katerim se lahko pogovarja in je tako uspešen kot oni. Radi hodijo na različne dogodke, zato iščejo osebo, ki je zelo družabna in jim bo z veseljem delala družbo na raznih dogodkih.

via GIPHY

Devica

Device so verjetno najbolj organizirano znamenje v astrologiji, zato iščejo osebo, ki ima vse pod nadzorom, tako kot oni. Pogosto so radi sami, zato potrebujejo nekoga, ki je neodvisen, tako kot oni. Imajo široko razumevanje in enako zahtevajo od svojega partnerja.

Tehtnica

Tehtnica je zelo očarljiva in zlahka pritegne karizmatične ljudi, a če želite obdržati njihovo zanimanje, morate biti zelo izobraženi, zanimati vas mora zgodovina in kultura ter morate biti sočutni, saj so to lastnosti, ki jih tehtnice najbolj cenijo.

via GIPHY

Škorpijon

Škorpijoni so zelo občutljivi in ​​iščejo partnerja, ki je skrben in potrpežljiv. Najraje imajo ljudi, ki so predani in tiste, ki gredo za svojimi sanjami ter vsak dan delajo na svojem osebnem razvoju.

Strelec

Strelci se pogosto obnašajo neodgovorno, zato iščejo partnerja, ki je zelo odgovoren in jih bo vedno spominjal na obveznosti, ki jih morajo opraviti. Radi imajo poštene ljudi, ki jih bodo opozorili na njihove napake.

via GIPHY

Kozorog

Kozorogi se redko zaljubijo in jih lahko očarajo le izjemno zvesti ljudje, ki bodo vedno z njimi. Nagnjeni so k pretiravanju in zato potrebujejo nekoga, ki jih bo spustil na zemljo ter bo do njih iskren.

Vodnar

Vodnarji so znani po vedrem in svobodnem duhu, takšen pa mora biti tudi njihov partner, da lahko z njimi prenese tempo življenja. Radi imajo prilagodljive ljudi, ki so vedno pripravljeni na avanturo.

via GIPHY

Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so zelo občutljivi in ​​imajo radi skrbne in radodarne ljudi. Privlačijo jih osebe polne energije, ki se vedno ukvarjajo z nečim drugim in imajo širok krog prijateljev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!