fbpx

Hotel Grace La Margna (Švica, St. Moritz): kjer se alpska eleganca sreča z brezčasnim razkošjem

Foto: Booking
Zadnjič posodobljeno:

Hotel Grace La Margna v St. Moritzu, ki se nahaja v osrčju švicarskih Alp, kjer se dvigajo zasneženi vrhovi in se neokrnjena bela pokrajina lesketa v zimskem soncu, je kraj, kjer se vsak trenutek zdi kot poglavje iz pravljice. Ta ikonični luksuzni hotel očara potnike s svojim neprimerljivim šarmom, osupljivim razgledom in vrhunsko opremo. Hotel Grace La Margna St. Moritz prava mojstrovina v svetu gostinstva.

Hotel Grace La Margna St. Moritz kot dokaz trajne privlačnosti pristne gostoljubnosti. Ta legendarni hotel ponuja popolno mešanico brezčasnega šarma, sodobnega udobja in dih jemajoče naravne lepote. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad zimskimi športi, ljubitelj kulture ali preprosto iščete miren oddih v osrčju švicarskih Alp, je ta hotel izjemna destinacija, ki vam bo pustila spomine, ki jih boste cenili za vse življenje.

Privlačnost hotela

Lokacija hotela v St. Moritzu ni nič drugega kot spektakularna. Hotel Grace La Margna je obdan z veličastno dolino Engadin in s pogledom na lesketajoče se jezero St. Moritz.
Hotel zlahka združuje tradicionalno švicarsko arhitekturo s sodobnimi oblikovalskimi elementi. Rezultat je vzdušje brezčasne elegance, ki goste takoj popelje v preteklo dobo prefinjenosti in miline.

Foto: Booking

Luksuzne namestitve

Hotel Hotel Grace La Margna ponuja različne razkošne namestitve, od elegantnih sob in apartmajev do prostornih apartmajev s popolnoma opremljeno kuhinjo. Vsaka soba je natančno zasnovana s pozornostjo do podrobnosti, kar zagotavlja udobno in nepozabno bivanje.

Foto: Booking
Foto: Booking

Izjemna hrana

Hotelska restavracija Le Pavillon je kulinarični užitek. Gostje lahko okusijo prijetno paleto švicarskih in mednarodnih jedi, ki jih pripravijo nadarjeni kuharski mojstri. Elegantna jedilnica s svojim panoramskim razgledom prispeva k skupnemu užitku obedovanja.

Foto: Booking

Wellness in Spa

Za tiste, ki iščejo sprostitev, je njihov spa pravi raj. Z vrsto tretmajev in notranjim bazenom je idealen kraj za sprostitev po celodnevnem smučanju ali raziskovanju alpskih poti.

Foto: Booking

Zimski športi

St. Moritz je znan po zimskih športih, hotel pa omogoča enostaven dostop do smučanja, deskanja na snegu, drsanja in drugih zimskih aktivnosti. Dolina Engadin je bogata s kulturo in hotel ponuja gostom priložnost, da se potopijo v lokalne tradicije z umetniškimi razstavami in glasbenimi predstavami, ki potekajo v prostorih.

Celoletna destinacija

Medtem ko je St. Moritz svetovno znana zimska destinacija, hotel sprejema obiskovalce vse leto. Poleti dolina Engadin oživi s pohodništvom, kolesarjenjem in vodnimi športi. Hotel je globoko zavezan trajnosti s pobudami za zmanjšanje svojega ogljičnega odtisa, uporabo lokalnih sestavin in spodbujanje okolju prijaznih praks.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.