fbpx

Hotel Osma: prijeten družinski hotel, kot nalašč za brezskrbne počitnice

Foto: Booking.com

Iščete prostor pod soncem, kjer bi se naužili miru, čudovite narave in končno napolnili svoje baterije? Hotel Osma, je kot nalašč za vas!

V Malinski na otoku Krku se nahaja čudovita oaza miru, imenovana hotel Osma. Stoji daleč stran od urbanega trušča in trum turistov, v objemu neokrnjene sredozemske narave. Če torej potrebujete prostor, ki bi vam omogočal pristen stik z naravo, potem ste prišli na pravi kraj. Hotel Osma je družinsko vodeni hotel, ki obljublja edinstven oddih, za vse, ki iščejo več kot le turistično namestitev.

Butični hotel s tremi sodobno opremljenimi sobami se nahaja na vrhu vasice Gabonjin in zato budno bdi nad smaragdnimi valovi Jadrana ter dišečo sredozemsko vegetacijo. Enajst sob je opremljenih z zakonsko posteljo, dve nudita namestitev za posameznike. Sobe v pritličju se pohvalijo z velikimi francoskimi okni, ki pogledujejo na okolico, nadstropje višje, pa imajo sobe dostop do skupne terase, od koder se razteza pogled na morski horizont.

Prav velika sončna terasa in zunanji bazen, sta dva velika aduta Hotela Osme. Poleg tega se lahko pohvalijo tudi s savno in točko za izvajanje joge, meditacije ali preprosto sproščanja. Osma pa je še precej več kot le hotel, saj nudi širok nabor programov za osebnostno rast, ki vas opremijo z orodjem potrebnim za razvoj notranje moči.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!