Hotel Rakar: v objemu družinske tradicije in gostoljubja

Foto: Odprte hise Slovenije

V idilični vasici Ponikve pri Trebnjem boste v celoti lahko izkusili pristno dolenjsko gostoljubje in občutek domačnosti.

Začetki nadvse uspešne gostinske zgodbe, ki jo je spisala družina Rakar, segajo v 1994. Vse odtlej je zgodba pridno rasla, tako dandanes gostom nudijo kopico doživetij, sodobne nastanitve in predvsem, izvrstno kulinariko.

V Hotelu Rakar vas vabijo, da se odmaknete od vsakdanjega vrveža, se umirite in zadihate s polnimi pljuči v objemu neokrnjene dolenjske narave. Na voljo so vam enoposteljne in dvoposteljne sobe ter suite. Sobe so sodobno opremljene, gostom pa je na voljo tudi razvajanje v masažni kadi. Hedonisti bodo navdušeni nad suitami deluxe, ki merijo kar 80 m2 ter se ponašajo z veliko prostorno teraso.

 

Iz Ponikev brez dvoma ne boste odšli lačni. Nudijo namreč pester nabor preprostih in svežih jedi iz lokalnih sestavin. Pri Rakarjevih zase radi povedo, da sledijo igrivemu stilu podeželske kuhinje, kar se opazi v kreaciji in okusu krožnikov. Vsako jed pripravijo z veliko mero ljubezni, zaradi česar boste navdušeni nad uravnoteženostjo okusov in magičnih vonjav.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!