fbpx

Hoteli z najlepšimi bazeni: za počitnice kot iz pravljice

Foto: booking.com

Ni lepšega kot se namočiti v prelep hotelski bazen. Mi smo naredili izbor - to so hoteli z najlepšimi bazeni.

To so dih jemajoči hoteli z najlepšimi bazeni, pridruženi najbolj razkošnim in luksuznim hotelom po svetu. Preverite hotele, ki se ponašajo z bazeni, ki na novo definirajo razkošje in namakanje v kristalno čisti bazenski vodi. Od neskončnih bazenov na pečini do oaz na strehi, potopimo se v najbolj spektakularne hotelske bazene na svetu.

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa, Salerno, Italija

Hotel & Spa Monastero Santa Rosa, ki se nahaja ob dramatični obali Amalfija, ponuja neprimerljivo zatočišče za vse čute. Hotelski neskončni bazen se navidezno zlije z modrimi vodami Tirenskega morja in gostom nudi panoramski pogled na obalo. Ta bazen, obdan z bujnimi sredozemskimi vrtovi, je kraj, kjer se lahko gostje sprostijo in uživajo v lepoti osupljive italijanske obale.

The Retreat at Blue Lagoon, Grindavik, Islandija

Skrit sredi nezemeljske pokrajine Islandije, The Retreat at Blue Lagoon se ponaša z mineralno bogatim geotermalnim bazenom. Bazen, obdan z razgibanimi polji lave in z mahom poraslimi pečinami, gostom ponuja miren pobeg v objem narave. Ko se boste namakali v topli vodi, boste deležni neprekinjenega pogleda na eterično Modro laguno in okoliško vulkansko pokrajino.

1 Hotel Brooklyn Bridge, Brooklyn, New York

1 Hotel Brooklyn Bridge stoji ob obali s pogledom na znameniti Brooklyn Bridge in se ponaša z bazenom na strehi, ki pooseblja urbano razkošje. Ta neskončni bazen s čudovitim razgledom na obzorje Manhattna in East River ponuja spokojno oazo sredi mesta. Bazen, obdan z bujnim zelenjem in elegantnimi bivalnimi prostori, nudi popolno okolje za sprostitev in pomladitev po dnevu raziskovanja velikega jabolka.

Marina Bay Sands, Singapur

Če so to hotelski bazeni, potem je to hotelski bazen z veliko začetnico. Prelivni bazen na vrhu ikoničnega hotela Marina Bay Sands je morda eden najbolj znanih na svetu. To arhitekturno čudo, postavljeno v ozadje bleščečega obzorja Singapurja, gostom ponuja neprimerljivo doživetje. Ko boste plavali v krogih ali ležali na soncu, boste deležni panoramskega pogleda na visoke mestne nebotičnike in živahno obalo zaliva Marina Bay pod njim.

Oberoi Udaivilas, Udaipur, Indija

Oberoi Udaivilas se nahaja sredi kraljevskega sijaja jezera Pichola v Udaipurju in se ponaša z osupljivim neskončnim bazenom, za katerega se zdi, da se brezhibno zlije z lesketajočo se vodo jezera. Bazen, obdan z bujnimi vrtovi, marmornatimi palačami in starodavnimi templji, gostom ponuja mirno zatočišče sredi indijske kraljeve dediščine.

Mandarin Oriental, Marakeš, Maroko

Mandarin Oriental Marrakech se nahaja v bujni oazi Palmeraie v Marakešu in ponuja vrsto osupljivih bazenov, ki ponujajo miren pobeg od mestnega vrveža. Bazeni, obdani z zelenimi vrtovi, kaskadnimi slapovi in okrašeno mavrsko arhitekturo, nudijo gostom spokojno oazo. Takšno, v kateri se lahko gostje  sprostijo in pomladijo sredi podob živahne maroške kulture.

Four Seasons Resort Chiang Mai, Chiang Mai, Tajska

Letovišče Four Seasons Chiang Mai, obdano z zelenimi griči severne Tajske, se ponaša s slikovitim neskončnim bazenom. Ta gostom ponuja dih jemajoče razglede na okoliška riževa polja in bujne tropske gozdove. Bazen s svojim mirnim okoljem in spokojnim ambientom zagotavlja popoln pobeg za goste, ki se želijo ponovno povezati z naravo in doživeti lepoto tajskega podeželja.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.