fbpx

Mali mestni bojevnik

Vse kaže, da bodo v prihodnosti "in" majhni mestni avtomobili, ki bodo v sebi združevali značilnosti velikih. Takšen bo zagotovo Nissanov mali crossover Juke, ki bo na slovenskem trgu predvidoma novembra letos. Gre za posrečeno kombinacijo robustnosti terenskih vozil in športnega sloga, ki se kaže denimo v skriti ...

Vse kaže, da bodo v prihodnosti “in” majhni mestni avtomobili, ki bodo v sebi združevali značilnosti velikih. Takšen bo zagotovo Nissanov mali crossover Juke, ki bo na slovenskem trgu predvidoma novembra letos. Gre za posrečeno kombinacijo robustnosti terenskih vozil in športnega sloga, ki se kaže denimo v skriti kljuki zadnjih vrat, ki daje vozilu kupejevski videz. Z vidika vgrajene tehnologije nas bo zagotovo navduševal pogon na vsa kolesa s sistemom vektoriranja navora.

www.nissan.si

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.