fbpx

Kleinstadtkrieger

Vse kaže, da bodo v prihodnosti "in" majhni mestni avtomobili, ki bodo v sebi združevali značilnosti velikih. Takšen bo zagotovo Nissanov mali crossover Juke, ki bo na slovenskem trgu predvidoma novembra letos. Gre za posrečeno kombinacijo robustnosti terenskih vozil in športnega sloga, ki se kaže denimo v skriti ...

Vse kaže, da bodo v prihodnosti “in” majhni mestni avtomobili, ki bodo v sebi združevali značilnosti velikih. Takšen bo zagotovo Nissanov mali crossover Juke, ki bo na slovenskem trgu predvidoma novembra letos. Gre za posrečeno kombinacijo robustnosti terenskih vozil in športnega sloga, ki se kaže denimo v skriti kljuki zadnjih vrat, ki daje vozilu kupejevski videz. Z vidika vgrajene tehnologije nas bo zagotovo navduševal pogon na vsa kolesa s sistemom vektoriranja navora.

www.nissan.si

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.