fbpx
Foto: Instagram @lenaperminova

Enodelne kopalke po meri nosečnic

Nosile jih boste tudi po porodu

Končno smo dočakali poletje! Toda poletne radosti so lahko tudi težavne, predvsem v visoki nosečnosti, saj vročina obremenjenemu telesi ne prija. A vseeno sta morje in kopanje super rešitev za malo ohladitve. Plavanje je varna in učinkovita oblika telovadbe za nosečnice. Nosečka potrebuje le udobne kopalke, ki so krojene tako, da dobro podpirajo dojke in imajo dovolj prostora za trebušček.

Tudi v nosečnosti je pomembno, da ostanete aktivne in se gibate. Primerna izbira so prav gotovo enodelne kopalke, ki so narejene iz elastičnih materialov, saj se boste v njih sproščeno gibale, trebušček pa bo tudi zaščiten pred sončnimi žarki

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Modna znamka HUNZA G

Če iščete kopalke, ki se bodo prilagodile rastočemu telesu, so številne mame odkrile kopalke Hunza G. Kopalke boste lahko nosile tudi po porodu, saj kvaliteta materiala zagotavlja, da bodo še dolgo ohranjale svojo obliko. Njihove korenine segajo v osemdeseta leta, in poleg poigravanja s starimi in novimi oblikami znamko vodi tudi trajnost. Našo pozornost so pritegnile enodelne kopalke v značilnem rebrastem materialu, navdih zanje pa je glavna oblikovalka črpala iz ljubezni do notranjega oblikovanja.

Material kopalk je zelo raztegljiv, zato jih vanje lepo prilegal rastoči trebušček. Modeli kopalke se razlikujejo po višini izreza na bokih in dekolteju. Kopalke so narejene iz trpežnih materialov in lahko ste prepričane, da bodo trajali več sezon, kar upravičuje višjo ceno. Cene kopalk se gibljejo od 145 do 200 evrov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELDAY (@kelking)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELDAY (@kelking)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh (@monikh)

Dodatne Informacije

Spletna stran HunzaG

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!