BMW 4 Gran Coupé, Foto: press.bmwgroup.com

Novi BMW 4 Gran Coupé: zapeljivi športni kupe

Zadnjič posodobljeno: :

Na ceste je zapeljala nova generacija privlačnega kupeja BMW 4 Gran Coupé. Novinec se lahko pohvali z boljšo vozno dinamiko, novim motorjem, še bolj športno ″postavo″ in seveda vpadljivimi ledvičkami.

Novi BMW 4 Gran Coupé odlikuje močan zadnji in izrazit prednji del, ki se med seboj prelijeta v zapeljivo kupe obliko. Natančne linije in stekla brez okvirjev še dodatno poudarjajo športno in široko držo avtomobila. Gran Coupé je zrasel v praktično vseh dimenzijah, zaradi česar imajo potniki v notranjost več prostora in posledično udobja. Za 39 litrov je večji prtljažni prostor, ki ima zdaj 470 litrov prostornine.

Najmočnejši BMW 4 Gran Copé z oznako 440i bo poganjal 6-valjnik s 374 konjskimi močmi. V model 330i bo premierno vgrajen 4-valjnik, ki bo imel 245 konjskih moči. Družbo jima bo delal še model 420i, z 4-valjnikom in 184 konjskimi močmi. Dizelski motor v modelih 420d in 420d xDrive bo imel na voljo 190 konjskih moči. Model 440i in dizelski različici bodo opremljeni z blago hibridnim sistemom. 48-voltni zaganjalnik-generator bo nudil pri speljevanju 11 dodatnih konjskih moči. Dodatni akumulator bo povečal možnost regeneracije in shranjeval zavorno energijo.

BMW 4 Gran Coupé, Foto: press.bmwgroup.com

BMW 4 Gran Coupé bo imel na voljo skoraj 40 asistenčnih funkcij in kopico programske opreme, s poudarkom na navigaciji, najmodernejših digitalnih storitvah in seveda povezljivosti. Novi BMW 4 Gran Coupé bo na voljo v mesecu novembru.

Dodatne Informacije

bmw.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fiat 500X Yachting: malce neobičajen kabriolet