Znaki, ki vam govorijo, da čuti do vas več kakor le prijateljstvo

Foto: Tanya Trofymchuk / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Vaš prijateljski odnos morda pljuje v romantične vode? Morda kaj čuti do vas? Ali vi do nje / njega? Ali vaši občutki preraščajo okvire prijateljstva? Včasih sploh ne dojemate, da platonski odnos postaja ljubezenski, kajti niste pozorni na znake, ki jasno pričajo o tem.

Nobena skrivnost ni, da večina ne verjame v prijateljstvo med moškim in žensko. Se kdaj vprašate, ali ste s prijateljem / ico morda kaj več kakor le prijatelja?

Tudi če vam še niso razkrili svojih občutkov, se v njihovem vedenju kažejo jasni znaki, ki razkrivajo, da ima do vas drugačne, nežno romantične občutke.

Vedno si vzame čas za vas

Seveda, če je nekdo vaš prijatelj, je logično, da se videvate in delate načrte za druženje. Če pa do vas goji romantična čustva, bo poskrbel, da bo čez dan vedno našel čas za vas, ne glede na to, kako zaposlen je. Moški, ki ste mu všeč, vas bo vedno postavil na prvo mesto.

Trudi se, da vas impresionira

Se vam zdi, da vas nenehno poskuša z nečim navdušiti? Morda vas želi nasmejati s šalami ali med vožnjo predvaja glasbo, ki jo imate radi. Prilagaja se vam in vašemu življenju.

Vajini pogovori postajajo vedno bolj zaupni. Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Je zaščitniški

Če želite vedeti, kaj čuti do vas, bodite pozorni na njegovo vedenje v vaši bližini. Ali vedno zavzame zaščitniško držo, kjer je polno drugih moških? Vam vedno stopi v bran? Se trudi, da vas obvaruje pred nevarnimi in neprijetnimi situacijami? Ko bo deževalo, vam bo posodil dežnik, da se ne zmočite in prehladite.

Osvaja vas

Obstaja velika razlika med prijateljem in prijateljem, ki želi osvojiti vaše srce. Če vaš prijatelj izkoristi vsako priložnost, da se začne spogledovati z vami, je to eden najbolj jasnih znakov, da ste mu všeč.

Se vas dotika

Morda še niste bili nikoli pozorni na to, a če ima navado, da vas drži za roko, vas nežno boža po laseh, vam odstrani pramen z obraza ali vas objame (in ne spusti), je to znak, da ima romantična čustva do vas, in da noče, da ste samo prijatelji.

Zaupa vam svoje največje skrivnosti

Z vami bo začel deliti svoje največje skrivnosti. K temu ga bo vodilo zaupanje, ki ga ima do vas, in dejstvo, da ste mu zelo všeč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teh 5 astroloških znamenj je v postelji najbolj divjih. Se strinjate?