I Could Eat A Horse – merica za špagete v obliki konja, ljudi, samoroga in tiranozavra

Merica za špagete I Could Eat A Horse

Koliko špagetov dati v lonec je vprašanje staro toliko kot sami špageti. Kajti ne glede na to, koliko jih vržete v lonec, se špageti vedno čudežno (okej, okej, ne čudežno, ampak s pomočjo hidracije) spremenijo v prevelik obrok. Z merico I Could Eat A Horse bo temu odklenkalo in boste lahko končno uživali v ravno prav velikem obroku in brez, da bi vam na koncu špageti lezli ven pri ušesih.

Osnovne Informacije
Znamka

DOIY Design

Model

I Could Eat A Horse

Cena

12€

Trgovina

Amazon

Se tudi vam dogaja, da skuhate preveč oziroma premalo špagetov? To težavo lahko enostavno odpravite z merico za špagete in bolj posrečene od I Could Eat A Horse, ki so jo pripravili pri DOIY Designu, je ni. Izbirate lahko med mericami v obliki konja, samoroga in tiranozavra, ki omogočajo, da boste vedno skuhali ravno toliko špagetov, kolikor jih lahko pospravite s krožnika.

PREBERITE ŠE: Recepti: Preproste omake za testenine

Merica v obliki konja.
Merica v obliki konja.

Vsaka merica z različno šablono ponuja štiri različne velikosti in sicer 65-gramsko za otroke, 100-gramsko za ženske, 130-gramsko za moške in 400-gramsko za štiri osebe ali za vas, če ste tako lačni, da bi pojedli vola.

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To bo največji nogometni stadion na svetu, stal bo na Kitajskem!