fbpx

ibis Styles Ljubljana City Center: veriga hotelov Ibis prihaja v Slovenijo

Foto: Marko Ocepek

Accor, vodilna svetovna hotelirska skupina, se širi v Slovenijo pod blagovno znamko ibis Styles. ibis Styles Ljubljana City Center bo prve goste sprejel do konca leta 2022.

Accor z vrnitvijo na slovenski trg še naprej širi svoj portfelj v jugovzhodni Evropi. Po podpisu franšizne pogodbe s skupino Mogotel bo v državi začel delovati prvi hotel pod ustvarjalno blagovno znamko ibis Styles. Preoblikovanje obstoječih hotelov Central in Fuzzy Log v slovenski prestolnici bo vključevalo spremembo blagovne znamke v ibis Styles ter program prenove in preoblikovanja. Projekt s 182 sobami vključuje 90 sob v tradicionalni hotelski stavbi in dodatnih 92 sob v slogu hostla, kar ustvarja edinstven hibridni projekt hotela in hostla. Po nedavnem podpisu v Budimpešti se je partnerstvo med skupinama Accor in Mogotel še okrepilo.

ibis Styles Ljubljana City Center

ibis Styles Ljubljana City Center bo ponujal 182 ustvarjalno zasnovanih sob v sedmih nadstropjih. Sodobna in nenavadna nastanitev je naravni partner za svetovno znano blagovno znamko ibis Styles, ki je zelo priljubljena zaradi svojega ustvarjalnega oblikovanja. Vsak hotel ibis Styles je zasnovan igrivo in presenetljivo, saj je edinstven in pripoveduje zgodbo o osebi, kraju, izkušnji ali dogodku, ki je povezan s hotelom ali njegovo lokacijo. Zaradi kombinacije prostornih hotelskih sob, ki se nahajajo v prvih petih nadstropjih, kreativno zasnovanih hostelskih sob in edinstvenega koncepta glampinga v prvih dveh nadstropjih in na strehi, je novi ibis Styles Ljubljana City Center kot nalašč za Accorjevo izbrano blagovno znamko ekonomskih hotelov. Hotel se lahko pohvali tudi z odlično lokacijo, le 3 minute hoje od središča mesta, z enim najboljših razgledov v prestolnici na grad, ki ga ponuja izjemen strešni bar v 7. nadstropju.

Gostje lahko pričakujejo izjemna doživetja v inovativnih spalnicah v kapsulah z do 10 spalnimi kapsulami, hostelskih spalnicah v slogu kabine in šotorih na strehi. Obiskovalcem so na voljo tudi velika restavracija in zajtrkovalnica, prostor za sprostitev in fitnes ter delovni prostor. Novi hotel bo na trgu izstopal tudi zaradi Fuzzy Loga, ki je edini urbani eko glamping v Ljubljani z izjemnimi nastanitvenimi doživetji. Hotel ima odlično lokacijo, le 3 minute hoje od središča mesta, z enim najboljših razgledov v prestolnici na grad, ki ga ponuja izjemen strešni bar v 7. nadstropju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.